Sok fogorvosnál voltam már sajnos és nem hobbyból, de egyet sem tudok mondani, aki bunkó volt. Persze mindig félek, hogy azok lesznek, aztán mindig meglepődöm :)
2013. febr. 5. 11:06
12/17 anonim válasza:
PEdig nagyon is azok, beképzeltek, a fogtechnikust totálisan lenézik, továbbá nem tudják mit kérjenek, nagyra vannak magukkal, de nem többek egy átlagembernél. Egy diploma még nem tesz senkit sem istenné!
2014. ápr. 7. 23:21
13/17 anonim válasza:
Én több olyan fogtechnikussal találjoztam eddig életem során, aki ócsárolta a fogorvosokat, mint olyan fogorvossal, aki lenézte volna a fogtechnikust, akivel együtt dolgozott.
2014. ápr. 8. 11:18
14/17 anonim válasza:
Nem véletlenül, a fogtechnikus végzi a legtöbb munkát, ő dolgozik a legtöbb anyaggal, a technikusnak drágább a buli, meg kell vennie az anyagot, gépeket, eszközöket, felszerelést. Van hogy áron alul kell dolgoznia hogy legyen munkája, míg a fogorvos egy vacak beragasztásért a 3szorosát keresi a technikusnál. Továbbá, rengeteg a beképzelt kezelhetetlen fogorvos, akikkel nagyon nehéz együtt dolgozni.
2014. ápr. 8. 17:48
15/17 anonim válasza:
Nem véletlenül tanul a fogorvos 8 évet ahhoz, hogy szakorvos legyen. Ehhez képest a fogtecnikus "csak" 3 évet tanul.
A másik meg, hogy teljesen más szájban dolgozni, mint asztalon. Annak a fogpótlásnak csonkot is kell preparálni pl. Könnyű szidni a másikat addig, amíg nem csináltad te is munkáját.
És én nem védem a fogorvosokat, mert aláírom, hogy sajnos nagyon sok nagyon sokat képzel magáról, de asszisztenst és fogtechnikust egyet sem hallottam még szidni. Ezzel szemben a fogtechnikusok állandó jelleggel szidják a fogorvosokat, tisztelet a kivételnek. Nem ingyen volt az a fogorvosi diploma, millió áldozattal és lemondással járt.
2014. ápr. 8. 18:23
16/17 anonim válasza:
Ne okoskodj nekem utolsó. Ismerek nem egy olyan fogorvost akinek büdös a munka és csak a pénz kell.
8 évet tanul igen? Fogat preparál igen? Jó akkor elmegyek én is fogorvosnak és leszarom őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!