Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szegeden van olyan fogorvost...

Szegeden van olyan fogorvost aki fájdalom mentesen dolgozi és nem drág?

Figyelt kérdés
letört a metsző fogan és csak egy kis csonk maradt ott megszeretném csináltatni.
2009. szept. 4. 08:38
 1/3 anonim válasza:
Azt nem merem állítani, hogy teljesen fájdalommentesen, de nagyon kíméletesen dolgozik Dr Csákvári Géza. A Debreceni utcában rendel (magán is), de árakat sajnos nem tudok, mert én nem a magánrendelésén voltam. A párom évekig nem mert fogorvoshoz menni, de hozzá most 200 km-ről is visszajár.
2009. szept. 4. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Én az Osztrovszky utcai rendelőt ajánlom, de azt sajnos erre sem lehet mondani, hogy olcsó lenne, viszont mindegyik doki nagyon jó (volt már "szerencsém" az összes ittdolgozó férfi dokihoz).

Van honlapjuk, az árakat meg tudod nézni (www.dentha.hu).

2009. szept. 5. 00:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Dr. Hoppenthaler Jánost tudom ajánlani. Én nagyon sokáig nem voltam fogorvosnál, mert fóbiám volt, aztán rávettem magam, hogy elmenjek hozzá. És annyira kíméletesen dolgozik, hogy már abszolút nincs bennem félsz, bármit csinál. Persze minden beavatkozás eltőt ad fájdalomcsillapító injekciót, azt bizonyos helyekre lehetetlen fájdalommentesen beadni.
2009. szept. 5. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!