Ajánlatos-e fogfúráshoz érzéstelenítő injenkció? Ti szoktatok kérni?
9 nap múlva megyek fogászatra, akkorra van időpontom, és úgy néz ki, hogy fúrni és tömni fogják a bal felső 4-es fogamat. Amikor még Budán voltam fogászaton 3 éve, ott is szintén bal fölsőket tömtek 2-őt is, és nem kaptam érzéstelenítőt, és kibírtam, de az itteni (kisvárosi) fogászaton azt mondta az asszisztens, hogy ajánlatos érzéstelenítő, mert előfordulhat, hogy megmozdíthatom a fejemet, és akkor ott is fúrva lesz, ahol nem kéne, mert a fogkő eltávolításkor is mozgattam nála a fejem, csak azt nem értem, hogy amikor Budán voltam, akkor hogy bírtam ki mozgás nélkül. Az a helyzet, hogy tűfóbiám van, és félek. Mit tegyek? Előre is köszi a válaszokat.
26/N
amíg nem érzed, hogy fáj a fogad addig szerintem a fúrás sem fog fájni mert még kicsi a szuvasodás.
A fogkő eltávolítás pedig egyáltalán nem fájdalmas, végig megy egy ilyen csiszoló valamivel a fogakon, én a fúrástól jobban félek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!