Alsó fogsoromnál jobb oldalt leghátul az utolsó fogam mellett szúrós érzés van az ínyemben, ha megnyomom akkor is szúr, lehet hogy fog nő?
Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 20:07
1/7 anonim válasza:
Nem írtad, hány éves vagy, de igen, lehetséges, hogy a bölcsességfogad készülődik megszületni! :)
2/7 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2008. jún. 3. 20:49
3/7 anonim válasza:
Akkor valószínű, hogy nő a bölcsességfogad. Én is szúrást éreztem mikor növésnek indult. Lassan fog kijönni, pár hónapra abbamarad, majd megindul megint. Velem ezt játszotta. Rossz helyen is nőtt ki, úgyhogy a felsőket ki is húzták.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors választ
2008. jún. 4. 05:59
5/7 A kérdező kommentje:
Ma észrevettem a másik oldalon is, hogy szúr ha eszek, akkor az is fog lesz?
2008. jún. 4. 06:17
6/7 anonim válasza:
Elképzelhető. Nekem pl. egymás után jöttek ki, de vkinek ki sem nő soha.
7/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, nézesd meg.
Sajnos ma már a legtöbb embernek rosszul jön ki a bölcsességfoga. Lehet vele gond.
Nem hiányzik neked, hogy begyulladt szájjal, nagy fájdalmak között kelljen műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!