Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfogam be van gyullad...

Bölcsességfogam be van gyulladva! Lehetek ettől lázas?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 07:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a gyulladás okoz lázat.
2009. szept. 2. 07:46
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem! Ez azért lázat nem okoz. Ezzel küszködök már három napja. Először a jobb oldali alsó /8-as/, majd a jobb oldali felső gyulladt be. Az alsó már majdnem oké, a felső most kezdi! Ha lehet, ne szedj antibiotikumot. Én kurkumát eszem naponta egy tasakkal. /ez a legjobb természetes gyulladás csökkentő/ És JEGELD, amennyit csak időd engedi. Ez lehúzza a gyulladást 3-4 nap alatt. Még éjszakára is ráteszem a jégzselét. Így gyógyikázom.
2009. szept. 2. 08:15
 3/11 anonim ***** válasza:
de, a foggyulladás okozhat lázat. nem mindenkinél, de sokaknál igen.
2009. szept. 2. 08:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom mitől, de fő bajom a lázam, már 2 napja. Igazából semmi más bajom nincsen,csak a magas láz. A bölcsességfogam nem volt a legjobb állapotban, ideiglenes tömés van benne, bár az utóbbi időben nem tudtam rágni, mert nagyon fájt. Mostmeg mintha elkezdett volna ránőni az ínyem. :S
2009. szept. 2. 09:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok. A legbiztosabb az lenne, ha elmennél egy fogorvosi rendelésre, és megmondaná, hogy mit kell csinálni a fogaddal és az ínyeddel. Nekem is magas lázam volt, de akkor még csak nőtt a fogam, és begyulladt körülötte az ínyem. Házi praktikákkal én is próbálkoztam, csak időlegesen hatott, újra begyulladt utána, és végül csak el kellett menni a dokihoz. Pár perc alatt szépen kitisztította, nem írt fel antibiotikumot sem. Ha kitisztítja, lehet, hogy nem is kell majd a fogadhoz nyúlnia, de szerintem mégis megéri szakemberrel is megnézetni.
2009. szept. 2. 10:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, attól lehetsz lázas. Nekem is nő. A kamilla teával való öblögetés nagyon sokat segít. Nekem teljesen elmulasztja ha be van gyulladva. Naponta sokszor kell vele öblögetni, de hasznos.
2009. szept. 2. 13:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Na jelentem, elmentem fogorvoshoz. Nagyon be van gyulladva a fogam és az ínyem, de azt mondta, nem hiszi hogy emiatt lenne ilyen magas lázam. Nem is írt fel semmi gyógyszert, csak kitisztította, mondta menjek vissza jövőhéten. Igazából már semmi ötletem nincs mitől van ilyen magas lázam, de kezdek aggódni! :(
2009. szept. 2. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehetsz..sajnos ez a gyulladással jár álltalában:S

Huzasd ki minél előbb.. nem fáj olyan szörnyűen és utánna sokkal jobb lesz amúgy is

2009. szept. 3. 17:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Na tegnap visszamentem az orvoshoz! Kiderült hogy tüszős mandulagyulladásom van!! :( A fogamat rendbe tudják tenni, azt mondta a fogorvos! Köszi mindenkinek a gyors válaszokat! :)
2009. szept. 4. 08:37
 10/11 anonim ***** válasza:
É is a 8-asomtól lázasodtam be, a dokim is megmondta. Naponta jártam ecsetelésre, meg fertőtlenítő gézcsíkot kaptam a "helyére". Nagyon szarul voltam.
2009. szept. 10. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!