Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A Mindentment fogorvosairól...

A Mindentment fogorvosairól van tapasztalatotok? Úgy látom, Pesten ők a legolcsóbbak.

Figyelt kérdés
Azt tudjátok, hogy milyen anyagokkal dolgoznak?

2013. jan. 24. 15:09
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Én kb 3 órája jöttem ki a doktornotol. Dr. Juhász Aida Laura! Nagyon jo, nagyon kedves. Mindent mond , tanácsol, nagyon alapos volt , mindent végig nézett es tényleg mindent ment! :) van egy fogam amire mondta ha fogsekyem + elmex akkor lehet nem kell fúrni ... Na most ezt akar jövő heten fúr hatra is volna , mert ugye en honnan tudjam ?!? Szóval en csak pozitív véleményt tudok mondani es bàrptran ajánlom. En is nagyon félve mentem hozza, hisz nem ismertem, de pozitív !
2013. aug. 3. 13:08
 12/23 anonim ***** válasza:

bár régi a kérdés,de hátha olvassák még:

én nemrég voltam náluk konzultáción, a városmajor utcában. kezelés nem lett belőle, de korrektek, aranyosak voltak, a doktornő úgy megvizsgált,mint még soha senki, mindent elmagyarázott, több lehetőséget is felvázolt.

én mennék hozzájuk,ha lenne rá pénzem.

2015. febr. 20. 20:31
 13/23 anonim válasza:
100%
Fél éve voltam a VI. kerületi rendelőjükben. Teljesen korrekt és alapos ellátást kaptam, nagyon elégedett voltam. Ezért hívtam most is őket. Ma viszont nem hittem el, mi történik velem. 3 perc alatt "készen" volt a sópolírozás. Hátsó fogakra rá sem nézett még tükörrel sem. Hatezer lesz, viszlát. A pénz (kb 200 e Ft) egy átlátszó zacskóban volt az orvosnál (!!!) a pulton. Soha többet ezekhez nem megyek. Lehúzás, futószalagon. Csalódással.
2015. júl. 10. 19:10
 14/23 anonim válasza:
100%
Ja, és ezúttal a Margit körút 2-ben voltam.
2015. júl. 10. 19:15
 15/23 anonim válasza:
100%
Nem tudom, kinek kivel kellett golfozni az Év rendelője címért, de az én tapasztalatom a következő volt (Eötvös utca). Másfél azaz másfál órát vártam, akkor sem kerültem sorra. Kb 1 óra után érezték, hogy valami magyarázat jár, ami az volt, hogy az előttünk ellátott beteg benézte az időpontját. Ennek ellenére nem őt váratták meg, nem új időpontot adtak, hanem a pontosn érkezőket váratták. Másfél órát. Lehet, hogy többet is n ott adtam fel. Ezt az igénytelenséget ingyen is megkaphatod, de magánrendelőben, sok-sok pénzért?! Az asszisztens stílusáról nem is beszélek,aki kvázi lecseszett, miért nem koronát felhelyezőhöz mentem vissza....(mert 3 év alatt kétszer esett le, elment a bizalmam).Az oldalukon a poztív kritikák vannak, a többi gyomlálva..... Keressetek egy minőségi logisztikájú rendelőt, ha nem akarto igénytelen asszisztenssel és 1.5 órás várakozással találkozni.
2016. aug. 30. 16:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos, hogy nem be nem tenném oda a lábam, úgy reklámoznak, mintha a Tesco újságot olvasnám, mindenhol minden az olcsóságról szól, köszi, de én szeretném, ha jó kezekben lennék.

Mindenhonnan ugyanilyen sztorikat hallok róluk, mint amiket itt írtok...

Inkább várok egy hónapot fizetek egy nagyon picivel többet, de nyugodtan megyek az orvosomhoz.

2016. szept. 15. 15:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
én csak azt tudom,hogy telefonon nem lehet elérni őket...próbáltam anno hívni az összes megadott számukon, de még arra se méltattak,hogy visszahívjanak...nem ajánlom senkinek,mert ha már arra se veszik a fáradtságot,hogy felvegyék a kapcsolatot a "kuncsafttal" akkor hogyan bízzon meg bennük az ember,hogy jó kezek között lesznek a fogai...
2018. jan. 15. 13:57
 18/23 anonim válasza:
100%
Engem átvertek! Azt mondta Grimberg Péter, hogy nagy és mély tömést készített. Egy másik helyen készült rtg azt mutatta, hogy egyáltalán nem mély a tömés. Sikerült jól lehúzni.
2019. aug. 2. 17:29
 19/23 anonim válasza:
100%

Nem a legolcsóbbak, inkább a legdrágább kategória. De a fő probléma nem ez! Hiába adnak időpontot, akkor is fél óra - óra várakozási idő van. Nem egyeztetnek arról, hogy mi fog történni, kezelési tervet és árajánlatot csak utólag adnak (majd letagadják, amikor jelzed, hogy nem kaptad meg). Olyan is elő fordult, hogy időpontra érkezés után kb. fél óra várakozás után kinyögték, hogy "ja, nem jött meg ami miatt berángattak". Velünk ezt 2-3 alkalommal játszották el egy várhatóan több milliós kezelés esetén, a 3. időpont után kerestünk egy normális orvost és rendelőt.

Az már csak a hab volt a tortán, hogy az "orvos" úgy beszélt mint egy kanász (és elnézést a disznópásztoroktól, mert Ők hasznosak, ez a rendelő pedig felesleges). Üvöltött velünk, káromkodott, durva és agresszív volt. Nem adott elég fájdalom csillapítót, majd közölte, hogy nem kell kényeskedni.

Összehasonlításnak: az új rendelőben és új orvosnál semmi gond nincs. Nincs fájdalom, nincs gyomor görcs.

Ja és mivel előre nem adtak semmit, még jogi alap sem volt semmilyen intézkedésre.

Szóval bárhova, csak a MindentMent-hez ne!

2019. szept. 13. 10:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Basszus, pedig már kezdtek szimpatikusak lenni... :(

Akkor hova menjek?...

2020. jan. 11. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!