Miért nem férnek be valakinek a fogai a szájába?
Miért van az hogy egyik embernek olyanok a fogai hogy az állkapcsához illő méretűek és szépen beférnek, másoknak meg 4-5-6 fogat is ki kell húzni?
miért nagyobbak azoknak az embereknek a fogai mint ami jó lenne?
vagy miért kisebb a szájuk? miért alakul ez így, ha a szervezetben minden más klappol, pl. a lábak egyformák, a test arányos stb...
a fogakra miért nem igaz?
és a fogak mérete miért nem alkalmazkodott?
nekem mondjuk kinőtt /nő az összes de csak annyi hogy szorosan vannak azért beférnek
tesómnak viszont nem fértek be pedig ő fiú
Nekem például azért nem férnek bele a fogaim (és ezért szedték ki mind a négy bölcsességfogam), mert apukám szép nagy fogait örököltem, míg anyukám fejszerkezetét, kicsi állkapoccsal. Apukámnak viszont több hely van a fogainak neki nincs baja. Tesóm meg apukám széles állkapcsát örökölte, és anya picike fogait :) neki van hely, nőnek is rendesen a bölcsesség fogai szépen egyenesen, nekem viszont ferdén voltak. És ezt a fogorvosunk mondta. Mind egy helyre járunk, így könnyű volt látnia, ki miben hasonlít a szülőkre.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!