Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez mitől van? Ugye nincs baj?

Ez mitől van? Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kihúzták a bal felső 6os fogamat, mert gócosodott. Röntgent se előtte se utána nem csináltak. Nem akart kijönni, így kb 1 órás fúrás vésés kalapálás után szedték ki darabokban. Akkor is fájt, és azóta is szedek fájdalomcsillapítot. Észrevettem pénteken, hogy a kihúzott fogamnál, a gyökér hiánya miatt kicsit bemélyedő ínyem fölött van egy csomo. Borzasztó érzékeny, fáj főleg hogy a szám hozzáér. Azóta se múlt el. Mitől lehet? Nagyon félek, nehogy valami gond legyen. Segítsetek :( Menjek vissza orvoshoz?

18L

2013. jan. 20. 22:08
 1/5 A kérdező kommentje:
A seb elkezdett összehúzódni, de a széle néhol mintha kicsit szürkés lenne
2013. jan. 20. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem ettél tejterméket?

Valószínüleg rosszul gyógyult vagy elmérgedt.Genny lehet bennt,amely magától felszívódhat,kifolyhat de akár be is tokosodhat.Ha pár (1-2) nap múlva sem javul menj vissza.

2013. jan. 20. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:

te figyelj utépitők vagy hegesztők csinálták ezt veled?

egy valamire való normális fogorvos elsírja magát ha meglátja

előre is sajnàlom.

te meg pereld be az ilyen állatot

2013. jan. 21. 01:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem ettem tejtrrméket, betartottam amit mondott. Azért lett ilyen procedúra belőle, mert egyrészt nagyon erősen rögzült, másrészt elég hiányos volt màr az a fog és letört a teteje. Várok egy kicsit, aztán meglátom mi lesz
2013. jan. 21. 06:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne engedd, hogy röntgen nélkül "ránézésre" húzogassák a fogat. Honnan tudja, hogy épp annál a fognál volt góc? Bár mondjuk ha ínyfelszínig le volt szuvasodva a fog, az persze megint más eset.

Az, hogy ilyen sokáig tartott, okozhatja a jelenlegi erős fájdalmaidat. A kis csomó pedig valóban lehet gennyes tályog.

Én máshoz mennék.

2013. jan. 21. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!