Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a fogam, Mi a baj?

Nagyon fáj a fogam, Mi a baj?

Figyelt kérdés

Már két hete betömte az egyik fogam az orvos, és azóta beszedtem egy doboz cataflamot, mert fáj az egész arcom a szemem még mindig. Napközben ki is bírom gyógyszer nélkül, de estére...megőrülök! Gyökérkezelés lesz belőle?

A másik, hogy egy hónapja tömött fogammal nem tudok erősen ráharapni mondjuk egy rágósabb ételre (pl. hús, kenyérhéj), mert azonnal úgy belenyilal...azt mondta a doki, hogy majd elmúlik...de már egy hónap eltelt, s ilyen gondom sosem volt még tömés után. Mi lehet vele?

2009. aug. 30. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

lehet hogy kiesett a tömés.. nekem is 1-2hónapja volt betömve 3fogam. és 2nemis fájt egyátalán de 1 igen.és abba nehezebben ment bele a tömés is.. és mostanában éreztem h néha belenyilal a fogamba a fájdalom .. főleg evésközben..

valoszinüleg neked is ezvan és kiesett a tömés ://

2009. aug. 30. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Amilyen hamar csak lehet, menj vissz az orvosodhoz! Szerintem túl mélyre fúrt.
2009. aug. 30. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Úristen! Mélyre fúrt? és akkor most mi lesz???

A tömést szerintem érezném ha kiesett volna, de nem, benne van..

2009. aug. 30. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Nos szokták mondani tömés után 3óráig ne együnk semmit!Nos lehet hogy túl sok tömést tett a fogadba és nem hagyott rajta "mélyedést"!Esetlegesen a fájós fogadat tömte be,,és a fájdalom ugyanúgy fennt áll,ilyenkor a tömött fog kihúzása segíthet!:)
2009. aug. 30. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gyökérkezelés lesz, vissza kell menni, más megoldás nincs. Megesik, hogy jószándékkal megpróbálják a fogat betömni, de túl nagy a lyuk, gyulladt az ideg és nem bizonyul elégnek a sima tömés.
2009. aug. 30. 23:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még ma felhívom a dokit. Igazából nem szeretném, hogy kihúzza, mert elöl van a fogam, gyökérkezelésem pedig volt már, attól annyira talán nem félek...remélem maximum annyi lesz...de gondolom az is előfordulhat, hogy felír még mindig valami gyulladáscsökkentőt...
2009. aug. 31. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!