Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a jó fogínygyulladásra?...

Mi a jó fogínygyulladásra? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Voltam ma fogorvosnál,azt mondták azért fáj mert gyulladt az ínyem,nagyon fáradt vagyok két napja nem alszom.A hidegvíz egy percig hat,kétféle fogíny fogkrémet próbáltam ki,öblögettem Corsodyllal ettem fágdalomcsillapítót(persze nem egyszerre :-D)és semmi.TUdtok ajánlani valamit?PLZ help
2009. aug. 29. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is be van gyulladva az ínyem de nekem a doki ecseteli.

Neked nem??

Amúgy ajánlom a Vitinne kapszulát. Nem drága . Reggel meg este kell bevenni. Igaz kell neki idő mire hat de megéri .

Már sokkal szebb az ínyem.

Meg használtam még egy öblögetőt is. A neve Meridol szájöbleítő. Dm-be vegyed mert ott olcsóbb mint gyógyszertárba.

2009. aug. 29. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor mosod a fogadat, akor dörzsölöd az ínyed? Mert ha nem, akkor semmi nem fog használni. Dörzsöld, hogy vérezzen még akkor is ha nagyon fáj. Nekem így és Corsodillal pont múlóban van.
2009. aug. 29. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
cserszömörcés szájvíz
2009. aug. 29. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:

nem-nem pont hogy nem szabad dörzsölni.

Nekem a dokim azt mondta hogy vegyem meg a legpuhább sörtéjű fogkefét és azzal gyengéden mossak fogat.

első voltam

2009. aug. 30. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!