Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a felső szemfogam és...

Fáj a felső szemfogam és mélyedés van rajta! Ez lehet lyukas fog?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel fogmosásnál észrevettem egy pici mélyedést a bal felső szemfogamon, nem színeződött el, alig látszott. Mára nem múlt el, és már fáj is :S Félek, hogy lyukas fog, még sosem volt ilyenem... Barátnőm szerint a lyukas fognak egy picit barnulni kéne... mármint a lyuknak rajta. De nekem olyan színű, mint a fogam. 13 éves lány vagyok, most Colgate antibakteriális fogkrémet használok, nemrég hagytam abba az Elmexet, ami ugye fogzománc visszaépítő... kezdjem újra ezt használni? Szeretnék hasznos tanácsot kapni, mert délután óta nagyon fáj... Ja és esetleg lehet oka, hogy délután túl sok cukorkát ettem? :P
2009. aug. 28. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyilván lyukas fogról van szó, de nem olyan nagy tragédia ez. Irány a fogorvos, 10 perc alatt megoldja.
2009. aug. 28. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha fáj, akkor el kell menni fogorvoshoz. ha még most elmész, akkor simán megoldja. ne várd meg, míg odáig fajul, hogy már gyökérkezelni kell, mert az sokkal nagyobb tortúra. ha most elmész, megúszhatod egy kis töméssel azt viszlát.
2009. aug. 29. 09:26
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat... már nem fáj annyira, mint tegnap. de azért a biztonság kedvéért ellátogatok fogorvoshoz, hogy rosszabb ne legyen :) :(
2009. aug. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!