Hány darab fog tömhető be és húzható ki egyszerre?
Ma voltam fogászaton panoráma rtg és fogkő-eltávolítás volt.
Eredmény: 2 darab húzásra váró, fájdalmat okozó fog, és 6 daran esztétikailag a legrosszabb helyen lévő csúnyán szuvas fog.
Igen, ezt viszont én is akartam írni! Nekem is van egy gyökérkezelt fogam, egyáltalán nem bántam meg! Sztks doki húzta volna, magánorvos megmentette! Nekem 3 alkalom volt és olyan 40 körülre jött ki!
Meg a kihúzott fogat meg pótoltatni kell, minél előbb! Ha mondjuk implantátummal szeretnéd, akkor nem szabad sokat várni, mert akkor neadjisten csontpótlásra is sor kerülhet! De ezekbe most nem is megyek bele! :)
Gondold át a gyökérkezelést!
Nekem épp ma esett ki tömés az egyik fogamból, észre se vettem. Szóval hétfőn bevágtázok a fogorvoshoz aztán kérek időpontot, mert tuti a két szép szememért nem fog azonnal behívni. Évekkel ezelőtt gyökérkezelt fogamat húzni kell, már én mondom a húzást, mert folyton be van dagadva az ínyem. Előző dokik mondták, hogy pont az fáj? Mondom ja. Pedig röntgenből úgy látszik/látszott, hogy szépen van kezelve. De se az előtte, se az utána lévő fog nem fáj - ez a fura.
Amúgy én is sajnos félelem miatt elhanyagoltam a fogaimat, szóval tuti lesz fogkő leszedése, tömés, húzás bőven. Megfogadtam, hogy normálisan fogok járni fogorvoshoz innentől kezdve, mert jobb a megelőzés.
Előző vagyok. Olvasom az implantátumot. Sajnos a közeljövőben rá leszek szorulva a fogpótlásra, mert nagyon rosszak a fogaim. 25 éves vagyok, de fogszabályozás miatt 3 fogamat kihúzták, a gyökérkezeltet is tuti húzni kell. Lassan nem marad fogam, így pótolni kell majd :D
A sógornőmnek fognak implantátummal pótolni fogakat, állítólag 200 ezer/fog, szóval jobb erre spórolni asszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!