Fancuska123456 kérdése:
Szerintetek milyen módszerrel húzzam ki a fogamat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 14:18
2/12 A kérdező kommentje:
igen!!és muszály ma mert megyek fogszabályzóhoz és azt mondták addigra húzzam ki..
2013. jan. 6. 14:20
3/12 anonim válasza:
Iskolafogász húzza ki, ne te magad..
4/12 anonim válasza:
Ha nem mozog akkor te ne húzd ki. menj el fogászhoz ha fogszabályzásra mész akkor ezt ők is megtudják tenni.
Egyébként ha már mozog akkor harapófogóval megfogod és kihúzod.
5/12 anonim válasza:
Ha nem mozog akkor sehogy. Nekem mindig apám húzta. Kétszer a tesóm rúgta ki :D
Nem tudtok elmenni egy fogorvoshoz?
6/12 anonim válasza:
Szólsz faternak, kombináltfogóval ráránt egyet azt kész is van! Nem nagy ügy!
7/12 anonim válasza:
Ha mozog akkor kötsz rá cérnából egy kis hurkot majd megpróbálod kihúzni... Egy lendületes rántás vagy kettő és már kinnt is van. De ha nem mozog akkor hanyagold.
8/12 anonim válasza:
a jó öreg ajtós-ablakos módszerek. vagy csavard meg és rántsd ki.
9/12 anonim válasza:
Uramatyám, akik ekkora baromságokat írnak, hogy cérnával húzza ki!!! A világ legbetegebb dolga!! Összesz_arja magát, úgy fog fájni!
Ne húzd ki sehogy, azért van a fogorvos, hogy ő húzza ki, nem is értem, hogy miért neked mondják.
Egyébként döntögető mozdulatokkal tudod kilazítani, de ha nincs teljesen felszívódva a gyökere, nem fog összejönni.
10/12 anonim válasza:
Annak idején cérnával húztam ki majdnem mindegyik tejfogamat pedig olyan 6-7 évesnél nem voltam több. Nem sz_rtam össze magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!