Ebből a halasztgatásból nagy baj lehet?
egy alkalommal nagyon rossz érzés volt, amikor begyulladt a fogam, elmentem a legközelebbi fogorvoshoz, akinek nem értem mi járt abban a parányi fejében, de megvizsgálta, majd bizonytalankodott össze-vissza, hogy belehet-e tömni, közben be is tömte valamivel ideglenes cuccal, és aznap egyre jobban fájt, szakadtam bele, sztem akkor jóbban begyulladt, majd másnap reggel kiszedettem a tömést.
Nem tudom van-e valami köze az én esetemhez, de jó ideje a hajam is hull, bár nem vagyok meggyőződve, hogy a fogam miatt, más oka is lehet.
Minèl hamarabb tömesd be.
Hogyha a hètvègèn annyira fájni fog mint nekem annó,irány az èjszakai ügyelet(ha van ott).
Köszönöm a gyors válaszokat:)
Max hétfőn tudok:( Itt, ahol én lakok, nem igazán lehet számítani komolyabb orvosi beavatkozásra, de kb. egy éve, amikor a fent említett fogorvos betömte, rettenetesen fájt. már nem érdekel a tömés, akár ki is huzatom ha kell, de akkor nem kell számítanom komoly arcgyulladásokra vagy hasonló?
Ha most nincs bedagadva,akkor hètfőig kihúzod vele.
Nekem volt emiatt arcgyulladásom...ne tudd meg..a pokol kellemesebb(gondolom èn;)
Az előző válaszoló vagyok.
Èn 4 fogammal szenvedtem(nem egyszerre).Mindegyiket halogattam.Volt amelyiket 2èvig....sajnos.Most már elismerem,gyáva voltam..:(
Soha nem volt komolyabb az arcgyulladáson kívül...hála istennek.
Ez nem megnyugtató:(( remélem nincs gond, amúgy az arcommal nincs gond, csak a fogam alatti nyirokcsomóm érzékeny, ha hozzáérek. Miután öblögettem kamillateával, kezdett fájdalom felszabadulni benne, most már picit lelankadt.
remélem ha végre lefekszek, és nem mozdítom a fejem, úgy hogy fájjon, jobb lesz másnapra.
amúgy a fő, hogy megnyugodjak, nem kell sebészeti eljárás vagy ilyesmi, az arcgyulladást hogy kezelik?
egy szomszédom egyszer az infra lámpánkkal kezelte, és én is lámpáztattam magam valamikor, talán az gátolta:-?
Meglehet....
Èn amikor szenvedtem ezeket csináltam(persze nem sokat èrt ,de valamit enyhített a nagy fájdalmon):
Fogkrèmet kentem rá,
pálinkával öblögettem,
kamillás tea,
infra lámpa....
de jól tudom,mindez csak átmeneti megoldás volt.
A megoldás:Fogorvos;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!