Herpesz utáni "pötty" hogyan távolítható el?
Figyelt kérdés
Kb. 1-2 éve volt herpeszem, amit kikezeltem, de maradt a számon egy pötty, a nyoma. Nem annyira észrevehető, de én látom, hogy ott van és zavar. Volt már valaki hasonló helyzetben? Amúgy olyan mint egy pattanás, de nem az..2009. aug. 26. 19:01
1/2 anonim válasza:
Ha van lehetőséged, próbáld ki a Bioptron-lámpát (olvasd el a leírást, de úgy emlékszem, hogy a narancssárga jó erre). Körömvirágkrém, vagy aloe-vera gél.
2/2 anonim válasza:
nekem több ilyen kis pötty is van a számon és nekem is olyanok mintha pici pattanások lennének. de csak akkor látszanak ha széthúzom a számat. egyszer nagyon magas lázam volt és herpesz is lett belőle de nem olyan mint máskor hanem olyan rózsás..úgy értem nem egy nagy dudor volt, hanem sok kis pici izé. még rondább volt mint a rendes herpesz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!