Szent István kórház, szájsebészet, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Holnapra van beutalóm a Budapesti Szent Istvánba, a szájsebészetre, radix eltávolítására. A fogorvos nem vállalta a kihúzást, készített egy röntgent, és írta a beutalót... Mi fog velem, holnap ott történni? Illetve milyen ott az orvos csapat? drasztikusak? Akinek van róla infója kérem ossza meg, akár pozitív, akár negatív. Nagyon köszönöm előre is és normális válaszokat várok :-)
2013. jan. 3. 14:47
11/28 anonim válasza:
a nyugtatókkal vigyázzatok ilyenkor mert befolyásolhatja az injekciót..
12/28 A kérdező kommentje:
Nem! Nem veszek be semmit, majd reggel mielőtt elmegyek bevágok egy algoflexet, iszok egy marha erős kávét, elszívok egy rakás cigit, és s*arok bele, vagy visszajövök vagy nem?! Amúgy ha szemétkedni fog ott velem az a s*arházi orvos, otthagyom a p*csába, és kész, nem vagyok kénytelen, végigtűrni azt az idiótaságot amit ott művelni akar, saját akaratomból megyek oda így el is jöhetek, kész!
2013. jan. 3. 21:12
13/28 anonim válasza:
Te okosan gondolkodol! Sajnos nekem volt már pánikbetegségem is és ilyen esetben erős pánikroham jön rám. Meg félek, hogy nehogy agyvérzést kapjak, vagy valami mást. A nyugtatót én egyébként is szoktam szedni pici adagban.
14/28 anonim válasza:
Egyébként az biztos, hogy nem fognak szemétkedni veled. Miért is szemétkedne? Neki ez egy munka, egy megoldandó feladat.
15/28 A kérdező kommentje:
én még pedig, s*arabb helyzetben vagyok mint te! Mer nekem kettőt szednek ki, és ki tudja, hogy? Lehet felvágják az ínyt, vagy nem tudom, azért, mondom, ha ott s*aroskodik velem én otthagyom! Ennyi!
2013. jan. 3. 21:34
16/28 anonim válasza:
20:47-esnek: úgy gondolod, hogy erőssebb hatású lesz az injekció? Mert én olyan állapotban leszek, hogy túlságosan lenyugodni nem fogok.
17/28 anonim válasza:
szerintem inkább mindketten nyugodjatok meg :D mármint én értem hogy féltek, higyjétek el tudom milyen nekem már kb alapból sz*rul jöttek ki a fogaim, de ettől nem lesz jobb hogy itt hergelitek egymást. senki nem fog szemétkedni senkivel, ha ti normálisan álltok a dokihoz akkor nem lesz gond, és bátorság!!!
18/28 A kérdező kommentje:
De ez alapon nem a bátorságról szól... az egy dolog, hogy rávettem magam arra, elmegyek a fogorvoshoz mert letört az amúgy is szuvas fogam, és mellette van egy másik ami szintén rossz L5,L7 mind a kettő nagy fog... csinált egy röntgent és mondta nem meri vállalni, így szájsebészet. Nem fáj, nincs begyulladva sem, csak nem akartam, hogy később baj legyen belőle.... szóval, ha tényleg, s*ar lesz ott, vagyis kellemetlenül fogom magam érezni akkor hazajövök és kész! Ha a doki azt mondja bonyolult és fájdalmas lesz akkor inkább bele se kezdjünk... Tudom, hogy fájni fog, mert nekem nagyok a foggyökereim, ba*zhatja az érzéstelenítőt... akkor belemegyek ha elaltat :-D akkor fa*zom bánja :-D
2013. jan. 3. 22:04
19/28 anonim válasza:
Jó éjt neked, holnap írjad meg mi volt. Szép álmokat!
20/28 A kérdező kommentje:
én nem is idegesítem magam, elszívok egy cigit, és megyek aludni, holnap majd megírom mi volt, esetleg akik később ilyen helyzetbe kerülnek mit várhatnak...(jót biztos nem!) :-D jó éjt és köszi a megnyugtató válaszokat... de valahogy nem nyugodtam meg!
2013. jan. 3. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!