Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy fogszabályz...

Mennyibe kerül egy fogszabályzó csak az alsó sorra?

Figyelt kérdés
Igazából elolvastam az ez elötti fogszabályzós kérdéseket, komplett fogszabályzós árakat, és borzasztó árak vannak. Igazából csak az alsó sorban, elöl 2-3 fogam elég ferde, és ez engem nagyon zavar. Nem lehetne megoldani hogy csak ezt a 2-3 fogat szabályozzák és akkor olcsóbb legyen? Köszi a válaszokat!
2009. aug. 25. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:

A fogorvos is csak akkor tudja megmondani mit tud kezdeni a fogaiddal, ha már belenézett a szádba.

Írd be a googlebe, hogy fogszabályozás vagy valami, aztán nézegesd a honlapokat, vannak árak. Úgy kilencven ezertől másfél millióig igen sok lehetőség van, orvostól, helytől, típustól stb függően. Ezen kívül még van ahol fizetni kell a kezelési tervkészítéséért is, további költség lehet, ha húzni kell, hogy elférjenek, a kontrollok stb. Ezt majd akkor tudod meg, hogy mennyi mikor választottál egy-két orvost, belenéztek a szádba és mondtak valamit.

2009. aug. 25. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem felső fogszabim van..az volt 35000 ft. Úgy tudom,hogy az alsó is ennyi,mert szükségem van nekem is alsóra..csak a kettő együtt nagyon drága lett volna.Így az alsó majd később kerül fel.
2009. aug. 25. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem alulra felülre 30 ezer volt! (úgy hogy 2 fogat kellett fekülről kihúzni)

SZTK-ba olcsó és nekem nem volt vele semmi problémám. maszek orvosnál drága..

2009. aug. 25. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ó igen, ha 18 éven aluli vagy menj sztk-ba. Nem ingyenes, de olcsóbb. Ha elmúltál 18 ott sincs rá támogatás.
2009. aug. 25. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
én most voltam nem rég megérdeklődni. rögzített 75000 FT
2009. aug. 26. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!