Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Volt már tapasztalatod rossz,...

Volt már tapasztalatod rossz, munkájához nem értő fogorvossal? Mit csinált?

Figyelt kérdés

nekem volt, úgy elcs*szte (bocsánat a szóért) a fogam, hogy egy másik elig tudta megmenti

mert, hogy ő nem fúrta ki normálisan,úgy tömte be

aztán az szépen begyulladt nekem

veletek mit csináltak ?

2009. aug. 25. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy fogam, amit csak simán be kellett volna tömni, még nem volt lyukas. Erre ő kihúzta, mondván, hogy azt ki kell. De "figyelmetlen" volt, és a mellette lévő, teljesen egészséges fogamat is kihúzta.Na akkor ott olyan ideges lettem, megfogadtam, hogy soha többet nem megyek hozzá, inkább megcsináltatom máshol, mással.
2009. aug. 25. 16:06
 2/5 anonim válasza:
100%
A helyi fogorvos egy hentes, ezért járok a szomszéd városba fogorvoshoz. Kiskoromban rengeteget kellett járnom fogorvoshoz,sose adott érzéstelenítőt, csak ha húzni kellett. Szóval kicsit meglepődtem,hogy ahova most járok ott minden kis dolog előtt adnak egy érzéstelenítőt, ja és nem bíbelődnek egy fogamon órákig.
2009. aug. 26. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy hatalmas gennyzacskót hagyott a fogam alatt, amit állítólag gyökérkezelt, de valószínűleg csak a pénzt kérte el érte. Egy másik fogorvos vette észre, mert úgy fájt, hogy azt hittem megőrülök. A mostani fogdokimat kedvelem! :) És nem néz ki pszichopatának sem. :DD
2009. szept. 20. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyökér kezelni kellett volna egyik hátsó lenti fogamat, de mivel az én fogdokim nyaralni ment és a társa vett át, lusta volt ehhez, kihúzta.

Ha ezt előre tudom, hogy kihúzza inkább megvárom a dokimat, de annyira kínzó volt a fájdalom pont dec. 20.-a környékén, így jártam :)

2009. szept. 21. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer szuvas fogamra tömött rá, aztán jól begyulladt, majd sajnálkozva("pedig olyan kis pofás tömés":D) ismét felnyitotta, és tisztítás nélkül ismét betömte, amitől persze nem lett jobb. A vége egy másik doktornál hónapokon át húzódó gyökérkezelés lett. De legalább megmenekült a fog(egy időre).
2009. szept. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!