Bal felső bölcsességfogamat éjjel ki kellett húzatnom az ügyeleten, mert már mindenem fájt tőle. Jobb felsőt is ki kellene húzatni, de egyszerre nem csinálták meg. Mennyi időt kell várnom? 1 hét elég?
Figyelt kérdés
Nem akarom, de ha akarnám se látnám, hogyan gyógyul a kihúzott bölcsességfogam helye, viszont a másik oldalon is kezd begyulladni, ezért nem szeretnék sokat várni.2012. dec. 29. 19:24
1/5 anonim válasza:
Már most is kihúzathatod, ha akarod.
Sőt, egyszerre is meg lehetett volna csinálni, nem tudom, hogy miért nem csinálták meg.
2/5 anonim válasza:
Egyszerre nem szokták elérzésteleníteni mindkét oldalt.Ha fáj a másik is,akkor szerintem is már elmehetsz vele holnap az ügyeletre.
3/5 anonim válasza:
De szokták, felül meg aztán pláne.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszaitokat!
2012. dec. 31. 13:41
5/5 anonim válasza:
hát nem tudom, a székesfehérvári fogászaton nem engedték hogy kihúzzák egyszerre két fogam azzal az indokkal hogy 2 hét a foghúzás gyógyulási ideje továbbá nem lehet menzesz alatt a vérveszteség miatt. 2 hetet vártam mire kihúzták a másikat és még 3-mat mire felrakták a fogszabályzót is ( szerencsére már levették jó ideje) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!