A kihúzott fogam helyén egy db kis fehér valami van, amit simán ki tudnék szedni a nyelvemmel! Ez genny lenne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Életemben először húzták ki a fogamat, és nagyon fájt, bedagadtam stb, kiderült hogy nagyon begyulladt a fogam, és ki kellet húznom, ennek két napja, és már nem fáj csak egy nagyon picit, és az arcom is már alig van bedagadva! Csak ez a fehér valami idegesít még a helyén, attól félek hogy begyullad, vagy gennyesedik! Szerintetek kiszedjem óvatosan fülpiszkálóval? Vagy mit tegyek? Vagy csak a gyúgyulás jele? Meg ég annyit hogy meddig vérzik a kihúzott fog helye, mert még ma reggel kicsit véreset köptem?2012. dec. 29. 12:51
1/3 anonim válasza:
Jaj jaj ki ne szedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ettől gyógyul. Egy kis vérgöb keletkezik a kihúzott fog helyén amin fehér folt van, olyan mint a penész. Szívogatni, piszkálni nem szabad, mert kegyetlenül begyulladhat. A biztos gyógyulás jele, nyugi!!
2/3 anonim válasza:
Hagyd ott, ez valóban a gyógyulás jele! Hamarosan el fog tűnni, nyugi! Viszont ha még pár nap után is csúnya lesz, vagy érzel valami keményet menj vissza és kitisztítják! Nekem volt olyan is hogy ki kellett tisztítani de volt sajnos olyan is hogy egy jó nagy darab gyökér maradt bent és a doki még mindig lát ott valamit. Egy sztks húzta ki, egy másik orvos szedte ki a gyökeret és most egy magánorvos mondta hogy lát valamit! Én elég peches vagyok ezen a téren! Bízom benne, hogy neked semmi gond nem lesz! :) Csak érdekességből írtam le a sztorimat! És az állkapcsom kiakadását már nem is mesélem! :)
3/3 anonim válasza:
Így van, szájban a nedves környezet miatt a var fehér színű, és nem barna.
Ki ne szedd, mert jajj lesz akkor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!