Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzták a fogoam hogy takarít...

Kihúzták a fogoam hogy takarítsam a helyét?

Figyelt kérdés

2012. dec. 27. 21:40
 1/6 A kérdező kommentje:
mert ugye fogkefe az az túl durva de làtom hogy a helyén egy csíkba ott van valami de nem tudom hogy az az étel maradél vagy ahogy gyógyul a seb?
2012. dec. 27. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
vízzel öblögess de óvatosan!
2012. dec. 27. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy az, én vennék egy pálinkát vagy valami magasabb alkohol tartalmú italt lehetőleg cukormenteset és azzal kellene öblögetni az összehúzza és fertőtleníti meg ugye tisztítja is.

Én ezt csináltam amikor kihúzták a fogam, amikor a barátnőmét kezelték vele is megcsináltattam ezt, igaz ő le is nyelte a piját szépen be is rúgott tőle sajnos, de szerencsére nyugis volt a helyzet ehhez így elnéztem neki. Csak azért óvatosan.

2012. dec. 27. 21:47
 4/6 A kérdező kommentje:
vízzel próbàltam nem jön ki :s
2012. dec. 27. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a helyén fehér csíkot látsz azt le ne szed, mert az a seb. Nem szokták még fogkefével sem dörzsölni mert csúnyán begyulladhat. Öblögesd hideg vízzel, egy idő utána seb eltűnik és nem lesz semmi fehér csík ott.
2012. dec. 27. 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:
azaz fehér csík oké akkor nem piszkàlom köszi :)
2012. dec. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!