Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy fehér...

Mennyibe kerül egy fehér fogtömés a KÖRZETI fogorvosomnál?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a körzeti fogorvoshoz mész, akkor nem kell érte fizetni, csak ha magándokihoz mész. Amúgy pedig a körzetinél is annyiba kerülne, mint bárhol máshol, csak ezt az állam finanszírozza.
2009. aug. 24. 10:41
 2/10 A kérdező kommentje:
A körzeti fogorvosomhoz mentem és legombolt 5000 Ft-tal a tömésért. Mit lehet tenni ez esetben?
2009. aug. 24. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Te kérted, hogy fehér legyen? Mert lehet, hogy egyébként ők még használnak amalgámot, és ott akkor azt támogatja a TB.
2009. aug. 24. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Kivéve persze, ha frontfogadat tömték.
2009. aug. 24. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én körzetim nem az elmúlt 2 hónapban tömte be 3 fogam, 2-es színkódú fehérrel. Nem én kértem, eleve mindenkinek a fogszínéhez igazítják ott a tömést. Gyökér kezeltek is, röntgeneztek is 2-szer ott helyben, és egy vasat sem kellett fizetnem. Elvileg neked sem kellett volna!
2009. aug. 24. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Szia! Nekem kb.2 évvel ezelőtt 5000 ft-ért tömte a körzeti doki fehér töméssel!

Csak az amalgánért nem kell fizetni,meg a húzásért! Amúgy minden másért, hát ennyit a körzetiről!

2009. aug. 24. 12:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Elöl az alsó fogamat tömte be fehér töméssel. Csak fehérrel töm (nem én kérem) és minidg pénzt kér érte. Azért nem értem, mert a barátnőm más körzeti orvoshoz jár és neki mindig ingyenes!
2009. aug. 24. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajna sok olyan fogdoki van, aki a havi fizetése mellett, a betegektől is kér pénzt, hol ott nem szabadna, mert nekik kifizetik a kezelést. Egyébként ezért fel is lehet őket jelenteni, bár nem szokott utána semmi sem történni, úgyhogy végül is hiába...
2009. szept. 10. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérjél tőle számlát. Köpni nyelni nem tudna a rohdék. Én a múltkor gondoltam át, hogy a magándokim mennyire legombolt és még csak számlát sem adott soha. Nem csoda, hogy olyan jól megy nekik. Meg a fodrász se, sőt egy ilyen se.
2010. márc. 2. 16:53
 10/10 noname9320 válasza:

akkor most jogunk van, az ingyen ellátásban? amit az előírásban tb álltal támogatott, igénybevehetők?

ÉS engedélyem nélkül nem áll jogában plusz munkát végezni amiért fizetni kéne vagy is elvárja.?

2013. ápr. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!