Alul a két középső fogam nagyon fáj. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A két fog között fáj már 3. napja. Itt a karácsony valahogy ki kellene bírnom és utanna elmegyek fororvoshoz. Fájdalomcsillapító nem használ, pedig már a Flectort is próbáltam.2012. dec. 22. 19:14
2/5 anonim válasza:
ha pesti vagy akkor a szentkirályi utca 40. szám alatt van fogászati ügyelet, ahol tb-re ellátnak.
3/5 anonim válasza:
Én is fogászati ügyeletet javasolnék. Ha tényleg fájdalmaid vannak, nem érdemes még napokig kínlódni. Ha holnap megnézeted, jó esélyed van rá, hogy szenteste már vidáman eszed te is az ünnepi menüt, mint mások. Nem tudom, honnan írsz, de valami hétvégi ügyelet biztosan van minden nagyobb városban.
5/5 A kérdező kommentje:
Veszprémben lakom.Ige,úgy vettem észre, hogy lyukas. Most voltam fogászaton 2 hete, akkor mondták, hogy egy hátsó rágófogam lyukas, de ezt az elsőt nem mondták.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. dec. 23. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!