Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tehetek, ha a szüleim nem...

Mit tehetek, ha a szüleim nem visznek el fogszabályzásra?

Figyelt kérdés
Nekem van 40000 Ft-om, találok olyan helyet ahol megcsinálják ennyiért? 16 éves vagyok 8 éves korom óta ferdék a fogaim, és az évek alatt egyre rosszabb, a két szemfogam már olyan mint a vámpíroknak. Sokszor kértem, hogy menjünk el, mert lenne rá pénzünk. De 8 év alatt nem értúnk oda.
2012. dec. 21. 12:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
Én nem magánrendelésre mentem, és így 30 ezer Ft volt
2013. jan. 9. 23:26
 12/17 anonim válasza:
Hát, nekem magánon alsó-felső együtt 160.000...
2013. febr. 21. 19:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Mennyi idő mire felteszik és mennyi ideig van fen?
2013. febr. 24. 16:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Most eldöntöttem, hogy erőszakos leszek, minthogy egész életemben ilyenek legyenek a fogaim. Most vagyok tizedikes, van esélyem, hogy érettségire leveszik?
2013. febr. 24. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy átlagos kezelés,ha nem túl nagy az eltérés,akkor kb 1,5 év alatt megvan,ez persze lehet több is,nagyobb eltérésnél.Sikerült már jobb belátásra bírni az ősöket?
2013. febr. 24. 18:53
 16/17 anonim válasza:
Eléggé észrevehető, de remélem nem kell kihúzni fogat, bár már azt is elviselném. Igazából ők is tudják, hogy kell de csak halasztják, pedig tényleg van rá pénzünk. Szerintem már annyit mondtam nekik, hogy csak elvisznek. Ez olyan rossz, hogy másnak a szülei erőltetik, én meg már magamtól mennék és nem visznek el. És neked hagyományos van? Milyen lehet az amit belülre raknak fel, mert ez jobb lenne, mert nem látszik?
2013. febr. 25. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:

felnőtt korban is csinálják, de minél többet húzod, annál rosszabbra beállnak a fogaid, és annál hosszabb idő lesz a visszahúzatás.

minél hamarabb kezdjétek el.

2013. jún. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!