Tényleg mosni kell a kihúzott bölcsességfog helyét?
2-es válaszoló vagyok. Amúgy nem értem. Nem mondta a fogorvos? Foghúzásnál az a szabály, hogy aznap tilos öblögetni, és másnaptól szigorúan mosni kell a helyét, bármennyire is kellemetlen az. Nem csak begyullad, más problémát is okozhat. Akinek meg halvány gőze nincs a fogászatról, az ne írjon, mert vagy jót vagy semmit. (1-es válaszoló: képtelenség mosni, míg be nem gyógyul) Muszály mosni, addig míg begyógyul!
Egy fogorvosi asszisztens
Tegnap kaptam antibiotikumot, de nem tudtam bemenni az én orvosomhoz így másnak mutattam meg a kétszer akkora fejem :) Ő még rosszabb volt, belenézett a számba már (amennyire tudott) aztán leült, az asszisztense felírta az antibiotikumot, az orvos nem mnodott semmit, még vissza se köszönt mikor elköszöntem ... :D
Plusz sajnos kifogtam azt a doktornőt aki a telefonba azt mnodta a foghúzás utáni nap h teljesen normális h úgy be van dagadva a fejem h nem tudok bessélni és egy kiskanál se fér be a számon ... :D mivel tegnapra se lett jobb (sőt a torkom és az állam alatt is feldagadt) megint felhívtuk akkor a doktorúr volt bent és azt mnodta h menjek amint tudok, be mentem de sajnos már az a nő volt akinek ez "normális"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!