Timmi. kérdése:
Mit ehetek foghúzás után, ha mind a két oldalon húzták a fogam?
Figyelt kérdés
Egészen pontosan, a bal oldalon hétfőn húzták ki a leghátsó fogam, a jobb oldalon pedig szerdán(utolsó előttit). A doki azt mondta, hogy a bal oldali egész szépen néz ki, ahhoz képest, hogy hétfőn lett húzva. Viszont, így, hogy mind a két oldalon "nyílt" seb van a számba, nem igazán tudom, hogy mit ehetnék? Leves az egyetlen mondjuk ami szerintem szóba jöhet. Szerintetek?2012. dec. 20. 11:39
1/4 anonim válasza:
Higabbra főzött tejbegriz,gyümölcslsves kicsit összeturmixolva
2/4 anonim válasza:
Tejbegrízt ne! Foghúzás után nem szabad tejterméket fogyasztani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, tejbegrízt nem ehetek a tej miatt! De gyümölcs turmix nem rossz, és azért az is tápláló!
2012. dec. 20. 11:50
4/4 anonim válasza:
én tejfölt zabáltam fűszeresen, mikor velem volt ilyen. bár azok tej fogak voltak és szemfog. most látom, hogy nem is szabad tejterméket... hát szerintem krumplipüré is szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!