Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Körülbelül mennyibe kerülhetne...

Körülbelül mennyibe kerülhetne egy ilyen? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy személy akinek szeretnék ajándékba egy "kezelést" a fogára.

Körülbelül 10 foga van amit ki kellene húzni (gyökerekkel stb együtt) és utána új fogakat "beültetni" neki. Az összes fogát pótolni kellene.

Ez körülbelül mennyibe kerülne? linkelnétek nekem olyan fogászatok oldalát ahol viszonylag pár %kos kedvezménnyel megcsinálnák, viszont úgy hogy jó is? előre is köszönöm és azért nem Guglizok mert nem is igen értek ehhez a dologhoz.

2012. dec. 20. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sokba .

Felének egy foghúzás 10ezer körül van a tömés azt hiszem , hogy 5 ezer az idegelés 2500 . A fogpótlás nem tudom , hogy mennyibe kerül , de biztosan több mint a húzás .

2012. dec. 20. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha eltávolítják a gyökeret is, akkor implantátumot kell behelyezni. Ez pl. itt 95.000 Ft/fog. Máshol sem lehet sokkal olcsóbb.
2012. dec. 20. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
link lemaradt: [link]
2012. dec. 20. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokba kerülne nagyon! Az egy dolog hogy egy implantátum ára mondjuk 100 ezer, de ahhoz még kell felépítmény és korona is + röntgenek! Nekem 5 fogamat kell implantálni, abból 4 implantátum! De előbb sajnos fogszabályzó kell, mert az egyik felső fogam, az alsó fogam helyére kezdett lecsúszni, így azt vissza kell tolni, meg a harapásommal is gond van! Kaptam egy szép kis árajánlatot 800ezer forint! És lehet csontpótlásra is szükség van, amihez +20 ezerért ct is kell! Én se gondoltam, hogy ez ilyen macerás! Ismerősöd esetében nem hiszem hogy kell csontpótlás, mert még ki kell húzni a gyökereket és a csont csak akkor kezd el sorvadni, ha teljesen ki van húzva a fog régóta, mint az én esetemben is! Vannak kedvezmények, pl. a bonuszbrigad.hu - n! Most is van egy: [link]
2012. dec. 20. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt 4500 euróért csinálnak teljes állcsont rehabilitációt.

[link]

2012. dec. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!