Fogszabályzó 22 évesen? Kiderült, hogy baj van a harapásommal meg az egyik fogam rosszul áll, így Fogszabályzót fogok kapni!
Figyelt kérdés
Akinek volt, mesélne róla? Kicsit félek miatta!2012. dec. 18. 06:58
1/12 anonim válasza:
Nekem még 3. 4-es koromba mondta a doki,de valamiért elmaradt.Nem gond,nem csúnya a fogam,nem észrevehető.De szerintem a harapásommal nekem is gond van.Mindenesetre valamennyire fáj.A problémától függ gondolom.A harapásoddal mit tudnak csikálni?Nem ciki hordani,manapság már már divat.
2/12 A kérdező kommentje:
Annyira még nem mentünk bele a részletekbe! Januárban megyek vissza, és addigra lesz meg a terv meg az ára. Eddig nem hittem, hogy szükségem lenne rá, soha egyik orvosom se ajánlotta! Az állkapcsommal is gond van, hajlamos arra, hogy kiugrik és csak orvos tudja helyrerakni! Vajon ér ez ennyi pénzt?
2012. dec. 18. 07:40
3/12 anonim válasza:
Nekem volt tinikorban másfél évig,aztán kicsit visszacsámpásodott,és 29 évesen kaptam újra,úgyhogy a 22 nem tűnik vészesnek.Annyi a kellemetlensége,hogy néha feszülni fognak a fogaid és ilyenkor nem tudsz keményet enni és persze gyakrabban kell fogat mosni(minden sz*r fennakad benne:D) és fogköztisztítóval kell kitisztítani a bracettek között.Amúgy abszolút túlélhető felnőttként is.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, azt hallottam hogy néha fájni fog, ez a része nem zavar! Csak az anyagiak, hogy vajon megéri - e! De szerintem lesz, már levették a mintát, januárban kiderül minden. És ha már megvan a terv onnantól számítva mikor rakják fel? Még egyszerre rakják fel? Nem tudok erről semmit, és mivel január 14 még odébb van és addig itt szeretnék pár dolgot megtudni!
2012. dec. 18. 16:56
5/12 anonim válasza:
23 vagyok most hordom. Mélyharapásom van és már sokat javult a dolog( nem érem már el az ínyemet, lement róla az emiatt keletkezett gyulladás és nem ropog az ízületem sem, ami baromira fájt :) Viszont a fogszabályzó is szokott fájni, bár messze elviselhetőbb, a viasz jó barátod lesz a feltöréseknél :D Egyáltalán nem vészes a dolog, az estit hordd utána, mert visszaállnak a fogak, nem érdemes sumákolni.
6/12 A kérdező kommentje:
Az ínyem nekem is be van gyulladva, és az állkapcsom sem túl jó! Igazából fogalmam nincs nekem mim van, és hogy miért is kell pontosan! :)
2012. dec. 18. 19:38
7/12 anonim válasza:
Akkor feltehetően ezek mind-mind megszűnnek :) Ne aggódj, csak jobb lesz.
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából van felül egy fogam, ami nagyon lement az alatta kihúzott fogam helyére! Azt meglehetne csinálni fogszabályzó nélkül is, valami csavarokat tennének be és valahogy felhúznák! De azt mondta valószínű kell a fogszabi is, már levette a mintát is, és a röntgenek is megvoltak! Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a végeredmény! :)
2012. dec. 18. 20:08
9/12 anonim válasza:
Valószínűleg 1-1,5 év múltán fogszabi nélkül csodálhatod a végleges eredményt :D Addig ugye dolgozik a cucc.
10/12 A kérdező kommentje:
Azért még barátkozom a gondolattal! :) Január 14.-én megyek akkor megbeszélünk mindent, addigra csinálja meg a tervet! Akkor valószínűleg következő alkalommal már fel is rakja? Vagy nem is egyszerre rakja fel? Fogalmam sincs hogy működik ez :)
2012. dec. 20. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!