Rossz fogtól keletkezhet enyhe fájdalom az állkapocsban harapásnál?
Figyelt kérdés
van 1 rossz fogam, konkrétan már nincs fog csak a gyökere, mert a korona már nincs meg, kb 2 éve ilyen. Nem fáj meg semmi ilyesmi, de pár napja ásításnál kiroppant az állkapcsom azon az oldalon, ahol ez az ominózus "fog" van, azóta ha eszem, néha fura nyomás van csonton, már már nevezhető fájdalomnak, de tompa és gyenge. Lehet csak az ásítás miatt kiroppant és kicsit még érzékeny, vagy köze van a "fog"amhoz valamilyen módon?2012. dec. 18. 01:14
1/4 anonim válasza:
Lehet köze hozzá. Miért nem veteted ki a rossz gyökeret?
2/4 A kérdező kommentje:
voltam már vele dokinál, de utoljára akarta mert más kisebb dolgokat is észlelt, aztán mire oda került vna a sor én nem kaptam időpontot. uh elmaradt.
2012. dec. 18. 05:19
3/4 anonim válasza:
Jó nagy pancser doki lehet,gyökeret nem lehet csak úgy benthagyni,simán be is gyulladhat.Ilyesmit szájsebészeten szoktak eltávolítani.
4/4 anonim válasza:
Persze hogy keletkezhet.Most nekem is éppen fáj a fogam napok óta,még a nyelvem is zsibbad és fáj néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!