Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Begyulladt a bölcsességfogamná...

Begyulladt a bölcsességfogamnál az íny. Szájzár?

Figyelt kérdés

Részleges szájzáram van, kb akkorára tudom nyitni a szám, hogy ha a két ujjamat egymásra teszem, az még befér. Kaptam antibiotikumot, meg Cataflamot. A doki azzal ijesztget, hogy ha nem feszegetem magamnak, akkor nem fogja tudni majd kihúzni, mert nem fog beférni a fogó. Meg ha nem csinálom magamnak, akkor egy szívószál se fog beférni a számba.

Ha beszedem az antibiotikumot, lemegy a gyulladás, nem oldódik meg magától? Mindenképp szét kell feszíteni?

2012. dec. 17. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem elengedi magától is. Én annó nem feszegettem, nekem azután lett hogy kioperálták mind a négyet egyszerre. Ja és nem rögtön lett hanem pont a varrat szedésre a mütét után 2 héttel. Nem kellett feszegetnem egyáltalán, nem is tudtam volna. Én megkérdeznék egy másik orvost is erről. Nekem még egy kanál sem fért be csak szalámi meg sajt szelet ilyesmi. Szedesd ki mindet ha lemegy a gyulladás akkor nme lesz vele sose gondod vele többet.
2012. dec. 17. 15:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Kb. 2 honapja huztak ki a jobboldali ket bolcsesseget.

Masnap nekem is durva szajzaram lett es tartott kb. egy hetig. Kb. egy ujjnyira tudtam csak az elejen nyitni a szam, majd par nap mulva ketto, majd harom stb.

Szedtem en is az antibiot, de a doktor nem mondta, hogy feszegessem, meg nem is akartam, nem vagyok h.lye hogy sajat magam kinozzam. Kb. egy het utan szepen elmult magatol es egyik naprol a masikra szinte mar teljesen ki tudtam nyitni a szam.

Ne feszegesd, ha nem esik jol, akkor ne csinald!

2012. dec. 21. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!