Begyulladt a bölcsességfogamnál az íny. Szájzár?
Részleges szájzáram van, kb akkorára tudom nyitni a szám, hogy ha a két ujjamat egymásra teszem, az még befér. Kaptam antibiotikumot, meg Cataflamot. A doki azzal ijesztget, hogy ha nem feszegetem magamnak, akkor nem fogja tudni majd kihúzni, mert nem fog beférni a fogó. Meg ha nem csinálom magamnak, akkor egy szívószál se fog beférni a számba.
Ha beszedem az antibiotikumot, lemegy a gyulladás, nem oldódik meg magától? Mindenképp szét kell feszíteni?
Kb. 2 honapja huztak ki a jobboldali ket bolcsesseget.
Masnap nekem is durva szajzaram lett es tartott kb. egy hetig. Kb. egy ujjnyira tudtam csak az elejen nyitni a szam, majd par nap mulva ketto, majd harom stb.
Szedtem en is az antibiot, de a doktor nem mondta, hogy feszegessem, meg nem is akartam, nem vagyok h.lye hogy sajat magam kinozzam. Kb. egy het utan szepen elmult magatol es egyik naprol a masikra szinte mar teljesen ki tudtam nyitni a szam.
Ne feszegesd, ha nem esik jol, akkor ne csinald!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!