Mennyibe kerül a fogszabályzó sztkban?
Kivehető, rögzített és láthatatlan, mindről érdekelnek a tapasztalatok! Mindenhol mást írnak, persze ez azért van mert mindenki más kedvezményre jogosult. Én gyesen vagyok, bár erre úgy tudom nem jár kedvezmény.
Kecskeméti vagyok , ha esetleg itteni tapasztalata van valakinek akkor azt nagyon várom, de máshonnan érkező tapasztalatokat is szívesen fogadok! Köszönöm!
20/L
Ha már nem vagy diák, és elmúltál 18 éves, sehol semmi kedvezményed nincs, és sztk-ban pont annyiba kerül, mint maszek fogorvosnál.
A láthatatlanról tudok árat mondani, egyik ismerősömnek van, 500 ezer volt neki, és 6 hetente 50-ért húzzák neki. Pesti dokihoz jár. gondolom, vidéken valamivel olcsóbb ez a fajta is.
Bocs első,de én nem tudom miről beszélsz...:Da világon nincs olyan hogy sztk-ban egy húzásért 50ezret kérjenek el!!!!Inkább 5ezer nem gondolod?:DDÉn "vidéki" vagyok,3500ft/ív havonta,maszeknál változó olyan 5-6ezer forint/ív.Azért 10x-es eltérés....na mind1:)
Nekem sztks fém fogszabim vagy 80-90 volt csak a felső,szóval arra még számol fel pár tízezret.Hozzátenném,nekem semmilyen kedvezmény nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!