Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fontos! Sugárzó fájdalom...

Fontos! Sugárzó fájdalom fogtömés után! Lehetőségek?

Figyelt kérdés
Három napja voltam fogorvosnál, mert már elég nagy volt a lyuk a (felső rágó) fogamban, és előtte mondta is, h ne halogassam. Előtte azonban elkezdett kicsit érzékenykedni, így elmentem kedden. Kifúrta...hatalmas lett a lyuk, de ezután betömte. Mondta, hogy eléggé az utolsó pillanatban mentem, reméli nem sérült az ideg, és nem kell majd gyökérkezelni. Hát én is reméltem, de sajnos fájdogál, s felsugárzik a szememre is a fájdalom. Cataflammal elmúlik persze, de hát nem szedhetem folyton azt. Viszont mondta is a doki, hogy szedjem ha fájna, s ha nem múlik akkor még az augmentint is próbáljam meg. Szerintetek ebből kezelés lesz, vagy tényleg van értelme még gyógyszerezni valamennyi ideig? Csak akkor meddig? Mert most nem tudom, hogy miért is fájhat.
2009. aug. 21. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szedd végig az Augmentint, ha adott rá receptet, és ha mikor elfogyott, még mindig fáj, menj vissza. Lehet, hogy gyökérkezelni kell, mert a lyuk eljutott az idegekig.
2009. aug. 21. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt már gyökérkezelni kell. De nem fog fájni meg semmi.
2009. aug. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!