Gyökérkezelés után nagyon fáj a fogam, ez normális?
Figyelt kérdés
Ma gyökérkezelték a fogam, és ahogy elmúlt az érzéstelenítő hatása nagyon elkezdett fájni a fogam. Meg az arcom, a szememig. Megröntgenezte, azt mondta nincs begyulladva, mellette lévő fogak is szépek. Akkor most miért fáj ennyire? Holnap kell visszamenjek, de ha így hozzáér én kiugrok a székből. Nem tömte be, nyitva hagyta, hidegre melegre nem érzékeny, akkor gondolom nincs benne már ideg, akkor mi fáj?2012. dec. 12. 17:27
1/2 anonim válasza:
Jesszus! Szegénykém! Gondolom a körülötte lévő szövetek fájnak. Tényleg kellemetlen dolog azért egy gyökérkezelés nem kis dolog én fix, hogy összesz....nám magam. Egy foghúzás után is fél napot fájt az egész arcom pedig az messze van a gyökérkezeléstől. Ha a röntgen és a vizsgálatok szerint rendben vagy akkor bízz az orvosodban. Ennek azért idő kell, hogy gyógyuljon.
2/2 anonim válasza:
Nem értem miért hagyják nyitva! Nekem gyógyszeres tömést rakott bele gyökérkezelés után! Még jó hogy ma mész vissza, biztos rendbe teszi már! Nyugi, ha nem akarod nem ér hozzá, ad előtte érzéstelenítőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!