Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A bölcsesség fogam okozhatja...

A bölcsesség fogam okozhatja ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne,hogy 23 éves vagyok bal oldalt a bölcsesség fogam,szerintem még nem nőtt ki jól,pár napja érzem,hogy egy picit fáj az álkapcsom,mintha valamelyik fogam fájna,de nem tudtam megállaptani hogy melyik.....aztán most picit megpiszkáltam,a bölcsesség fogam,és ha megnyomom körülötte az ínyt,eléggé fáj....egy éve nem volt vele semmi,létezik h most újra fáj?

2012. dec. 11. 14:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Gyökérkezelni kellett az egyik fogamat! De annyira fájt már az egész arcom, hogy fájdalomcsillapítókat kellett szednem.

Amikor a bölcsességfogam jött akkor pár napig fájt, utána hetekig, hónapokig nem! Nem gondolkodtál rajta hogy kihúzasd?

2012. dec. 11. 15:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Lehet kihúzatom,megkérdezem majd a dokit,hogy mit ajánl....amúgy a gyökérkezelés tényleg nagyon gáz?....nem irigyellek!
2012. dec. 11. 15:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz! Semmi fájdalmat nem éreztem, csak a pénztárcám csappant meg. Csakis magándokihoz járok már, mert az sztkba nagyon rossz élményeim vannak!

Én a helyedben kihúzatnám, mert csak a baj van vele! Nekem megkönnyebbülés volt mikor kihúzták!

2012. dec. 11. 16:11
 14/19 A kérdező kommentje:

miért?

mostanság mennyi kb egy gyökérkezelés?

2012. dec. 11. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Első alkalom volt 5ezer asszem, második alkalom a gyökérkezelés +gyógytömés 17 ezer, harmadik alkalom meg fedőtömés 15 ezer. De ma voltam ugyanott tömetni meg helyre hozta amit a sztks szájsebész elrontott 13 ezerért. Jah és lesz implantátum is 250 helyett 10 ezerért.
2012. dec. 11. 18:20
 16/19 A kérdező kommentje:

"250 helyett 10 ezerért."

az igen!

hogy csináltad?

2012. dec. 11. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Bocsi egy nulla lemaradt. :) 100 ezer lesz
2012. dec. 11. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:
De még így is jó áron van! Remélem meg is csinálják rendesen :)
2012. dec. 11. 19:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem 120 ezerért van komplett implantátumos fogpótlás és rendesen megcsinálták,csak az egyik korona picit keskenyebb,mint egy szokásos rágófog(ez már a fogtechnika bakija),rágni nagyon jól lehet vele.
2012. dec. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!