Az esztétikus fogszabályzó az mit takar? A sima fém vagy esetleg az a fogszínű porcelán?
Figyelt kérdés
Most egy kuponos oldalon van egy akció 1fogívre esztétikus fogszabályzó 180 ezer heyett csak 90 ezer. Amiatt kérdezem mert ha esetleg nem a fémet takarja akkor belevágnék. Az oldalon nem tér ki erre sajnos.2012. dec. 10. 17:44
1/5 anonim válasza:
Az esztétikus a fehér "tappancsos" fogszabályzót takarja,csak az ív fém színű,de nem feltűnő.Nekem felül kombinált van(középen 6 fehér brecett,a szélén 2-2 fém)alul teljesen fém,de különösebben az sem okoz nekem lelki törést:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.:) Amúgy mióta hordod? Beszélni lehet rendesen vele?
2012. dec. 10. 17:57
3/5 anonim válasza:
9 hónapja hordom és lehet vele rendesen beszélni,néha kicsit szurkálja az ínyemet,azt nem szeretem benne,meg hogy sokat kell takarítani kajálás után fogköztisztító kefével,dehát valamit valamiért.Ahova én járok,ott is van kuponos akció éppen.
4/5 A kérdező kommentje:
Uh köszi.:D Ez még jobb árban is mint a másik. Milyen a fogszabis doki?
2012. dec. 10. 18:34
5/5 anonim válasza:
A 70 ezres a fém,enyém a 99 ezres félesztétikus(kezdő költségek is bennevannak,röntgen,lenyomatvétel és a fogkőeltávolítás).Ha kell második ív,akkor a legolcsóbb 115E(nekem olyan van alul).
Több fogszabályzó doki is van,Én egy Dr. Patakfalvi Orsolya nevű doktornőhöz járok,őt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!