Milyen betegség lehet ez a szájzugon levő seb?
Figyelt kérdés
jópár napja jelentkezett a barátomnál majd nálam is, nem tudjuk h van e összefüggés. nekem elég száradt volt a szám, mert kifújta a szél, azt hittem csak berepedt a bőr . Kenegettem körömvirágkrémmel száradt rá egy vastag réteg de nem múlik és érzékeny pl ha nagyobbra nyitom a számat már fáj. Ez mi lehet, mivel lehet elmulasztani?2012. dec. 9. 21:26
1/3 anonim 

válasza:

Szájzug gomba /kipállás/ lehet az oka. Gomba elleni kenőcsöt kell feliratni és azzal kenegetni.
2/3 A kérdező kommentje:
most mondta h neki már el is múlt. nekem meg épp ma lett rosszabb, tegnap azt hittem elmúlik
2012. dec. 9. 21:54
3/3 anonim 

válasza:

Egymás után való iváskor ( nem rendesen kimosott pohárból) fertőződhettetek meg. Amíg el nem múlik, kerüljétek a közös evő-ivóeszköz, törölköző használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!