Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagykanizsán kihez menjek...

Nagykanizsán kihez menjek szájsebészhez?

Figyelt kérdés
Sajnos ma reggelre széttörött az egyik bölcsességfogam (eddig semmi baja nem volt) és azzal kellene valamit kezdeni.

2012. dec. 9. 12:44
 1/4 evelin91 ***** válasza:
Szia! Gondolom már túl vagy rajta.. Kinél voltál? Én februárban megyek a Dr Perendy Gyulához, a bölcsességfogaimat kell kiműteni, de eléggé félek...
2013. jan. 11. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Végül a Tanczenberger Yvetthez mentem, de egyáltalán nem bántam meg igaz nem volt egy egyszerű eset. Sajnos fél óráig próbálkozott a húzással, de a végén mégiscsak meg kellett műteni. Én is nagyon paráztam az egésztől, de így utólag már nem is volt olyan vészes. Egy hét után kellet mennem varratszedésre. Nem is dagadt meg az arcom, csak aznap délután egy kicsit. És csak egy kicsit volt érzékeny de nem fájt. Én ezután csak hozzá fogok menni. Nagyon meg voltam vele elégedve. Rendkívül kedves, aranyos és jó szakember. Remélem tudtam segíteni.

2013. jan. 11. 22:56
 3/4 evelin91 ***** válasza:
Köszi. Én végülis maradok a Gyulánál, róla is csak jókat hallottam. Remélem, én is túlélem :D
2013. jan. 13. 20:00
 4/4 anonim válasza:
A Bogdán Gertrúd nagyon jó. Igaz drága, de minőségi munkát végez.
2013. márc. 5. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!