Büdös a szám fogmosás után is?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Miért van az hogy reggel megmosom a fogam mindig(este is) , és még rágót is veszek be rá fél órára de a szám büdös (barátaim jelezték) mindaddig amíg nem eszek valamit.Netán nyitott a gyomorszájam?Vagy a túl sok sav miatt?Nem értem és zavaró.(Én a számban mentolt érzek)#szájsazg
2012. dec. 8. 10:46
1/5 anonim válasza:
Menj el dokihoz, valsz valami gyomorprobléma.
2/5 anonim válasza:
Nyitott gyomorszáj okoz ilyen tünetet, menj orvoshoz gasztroenterológushoz
3/5 anonim válasza:
Fogorvost is érdemes lenne meglátogatni, lehet van egy lyukas fogad, még ha te nem is látod(és nem is fáj).
4/5 anonim válasza:
nekem lyukas volt a fogam betömettem és most ugyan ez a bajom, eddig azt hittem a fogam miatt van de ezek szerint akkor nem olyan furcsa szagu a szám estére fog mosás után annyira kellemetlen :(((((((((((( 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!