Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van egy dudor az ínyemen,...

Lara84 kérdése:

Van egy dudor az ínyemen, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Februárban megcsinálta fogorvosom a bal felső 6-os fogamat, de már akkor is kérdéses volt, hogy megmarad-e, mert kb. amalgám tömésből áll az egész. De nem fájt egészen október elejéig. Akkor kb. 5 napig gyógyszeren éltem emiatt. Most kb. 1 hete kijött mellette az inyemen egy dudor, ami fáj de csak akkor ha hozzáérek, de pár nap után elmult. aztán most megint előjött, de mint irtam nem okoz problémát. A gondom az, hogy nem tudok elmenni fogorvoshoz, csak december végén, két ünnep között, mert németországban élek jelenleg családommal, és még nincsen munkám és ezáltal biztosításom sincsen...sztetek gáz, ha várok dec végéig, ha nem okoz problémát?

#dudor az ínyen #okoz-e gondot
2012. nov. 28. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem begyulladt.
2012. nov. 28. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, a tényleges kérdés inkább az, hogy gáz-e, hogy decemberig várok vele, h kihuzassam. konkrétan sztem meghalt az a fogam. :) de azért köszönöm a választ! :)
2012. nov. 28. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

első vagyok.

szerintem ne várj addig! tovább terjedhet a gyulladás!

2012. nov. 28. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy német o.-ban vagyok és nincsen biztositásom, és ha jol tudom, sokba fáj a fogászat...:S
2012. nov. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!