Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 15éves F wagyok és rágom a...

15éves F wagyok és rágom a körmeimet! Hogy birnák leszokni erről? Nagyon fontos

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Vágd le olyan rövidre, hogy ne tudd rágni.
2009. aug. 17. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Mi lene ha W helyet v betűt írnál ? Ja bocsi akor nem lennél menő a haverok élőt.

Próbál úgy hogy fokozatosan mindig csökkented a rágót újaid számát.Minden héten 1 újadal kevesebbet rágsz.

2009. aug. 17. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem fiú lennél mondanám az átlátszó lakkot,nekem az bevált.Ha kifestettem átlátszó lakkal a körmöm sose rágtam le:D

Egyébként vágd le rövidre tényleg,úgy nem tudod rágni.És ne gondolj rá...

14/L

2009. aug. 17. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
kend az ujjaid valamilyen olyan krémmel, aminek kellemetlen az illata.
2009. aug. 17. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Unokaöcsémnél a körömrágás elleni körömlakk vállt be, ami teljesen színtelen, és nem is a körömre kened hanem a körömágyra, és olyan sz@r íze van, hogy kedvd sincs majd rágni. Próbáld ki szerintem
2009. aug. 17. 14:57
 6/7 anonim válasza:
Szerintem, pl.:egyik kezeddel vágd le a másikat, majd kérj meg egy ismerőst hogy vágja le a másikat.Így tuti leszoksz róla.....Most pedig a normális válasz:van olyan körömlakk, aminek borzasztó íze van, és erre a problémára találták ki.Kend be azzal, vagy valami rossz ízűvel...
2009. aug. 17. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:

2. Te baxaxol a kérdezővel? Mondjuk nézz már magadba egy kicsit amikor valakit fikázól, 'újad' nem inkább ujjad?

Az internet szleng és a helyesírási hibák 2 dolog.

Amúgy kedves kérdező én itthon csak ha az asztalon tartom a kezem akkor rágcsálom egy kicsit de nem kórosan. Szerintem tényleg vágd le amilyen kicsire is tudod, vagy ha észreveszed hogy csinálod akkor hagyd abba és próbálj másra gondolni.

2009. aug. 18. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!