Volt már valaki ilyen helyzetben? A többi lent.
Figyelt kérdés
A fogorvos mondta a fogamra ránőtt az ínyem és hogy egy kis részét le kénne venni..Volt már valaki ilyen helyzetbe? És ha igen, nagyon fájt?2012. nov. 22. 15:29
1/6 anonim 

válasza:

hááát
nem kellemes, nekem volt, a 7-esekre nőtt az ínyem, egy gyógyszerbe mártott pálcikával arrébb nyomta, az fájt, meg kicsit vérzett is, de 2 nap múlva már egyáltalán nem fájt
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) De te kaptál valamilye érzéstelenítőt?
2012. nov. 22. 16:09
3/6 anonim 

válasza:

Nekem ezt csinálták: A mindennapos fogászati gyakorlatban, vérzéscsillapításra, illetve ínyplasztikai eljárásokhoz alkalmazott, elektromos eszköz. Segítségével a lágyrészek vérzésmentes vágása és hagyományos sebészi beavatkozások közbeni vérzéscsillapítás válik lehetővé az erek koagulálásával.
Ez egy ilyen elektromos kütyü és azzal csinált valamit! Nagyon vérzett az ínyem gyökérkezelésnél és úgymond az ínyemből vágott le! Nekem egyáltalán nem fájt, előtte érzéstelenítve lettem!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Most megnyugtattál.:) Mondta nekem is a fogorvos hogy előtte beérzésteleníti.:))
2012. nov. 22. 17:09
5/6 anonim 

válasza:

Nincs mit, nem tudom hogy Neked is így fogják-e csinálni! De ha beérzéstelenítenek nem fogsz érezni semmit :)
6/6 A kérdező kommentje:
Na, túl vagyok rajta.:) Egyáltalán nem fájt.:D
2012. nov. 30. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!