Mit fog csinálni?
Ma kértem időpontot a fogorvoshoz konzultációra,hogy nézze meg mit lehet csinálni a fogammal.
Azonban most attól rettegek,hogy neki áll leszedni a fogkövem,csak úgy magától,hogy engem meg sem kérdez.
Nagyon rettegek a fogorvostól,szerintek elkezd majd barkácsolni a számban,vagy csak megnézi és elmondja mit lehet vele csinálni?
Az engedélyem nélkül úgye nem csinál semmit?
Vagy ha mégis akarna szólhatok neki,hogy ne csinálja?

Már ne haragudj de az ember azért mert a fogorvoshoz hogy az meggyógyítsa. A házi orvoshoz sem úgy mész egy megfázással hogy bocsika ne írja fel a gyógyszer, esetleg nehogy elküldjön a fül orr gégészetre majd megbeszélem otthon.
Egyébként meg ha csak azt akarod hogy csak megnézze akkor előre kell szólni hogy állapot felmérést akarsz, mondja el melyikkel mi a teendő mennyibe fog kb kerülni. De van ahol ezért is kell fizetni.
Kedves Útolsó!
Ennyire hülyének ne nézz,de azért egy háziorvosi vizsgálat meg egy fogorvosi mégis csak más.
A háziorvosnál általában nem fizetek,de itt viszont kemény pénzeket.
Igen mondtam neki,hogy "CSAK" konzultációra szereték menni,amitől azt várom,hogy részletesen mondja el,mit lehet csinálni,miből áll a kezelés,és nem utolsó sorban mennyibe fog kerülni,mert bár nem tartozik senkire,de jelenleg nincs fél millám erre.Szóval sztem jogos a félelmem,hogy engedély nélkül csinál ezt-azt én meg fizessek a semmiből.
Nem tudom érdekel-e valakit,de most jöttem haza a dokitól.
Hát igen jól sejtettem,neki akart esni leszedni a fogkövemet.
Elöször nem engedtem,de aztán végül mondtam neki,hogy na jó akkor szedje le most,visszaültem a székbe ,és mondtam neki,hogy addig csinálja meg amig a székbe ülök,mert engem itt többet nem lát.:-)
A fogköleszedés ultrahangos volt,vízhütés mellett,és egyáltalán nem fájt,még csak kellemetlen sem volt.
Tényleg semmi,csak azt éreztem,hogy az ujjával nyomja le a szám.Pedig nem gyulladt volt,és rengeteg volt a fogkő.
Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy nem szedte le mindenhonnan ,csak ott ahol rengeteg volt.Akkora köveket szedett le,mint amilyeneket bányásznak:-)
Nagyon büszke vagyok magamra,és már nem félek a fogorvostól,mert sikerült kifognom egy nagyon jó dokit,aki türelmes,vicces,jópofa.
A fogínysorvadásra azt mondta,hogy az alsó 4 fogamra korona kerül,amit elöször lecsiszol,utána pedig sínezi,mert sajnos már mozog alúl a középső kettő.
Igaz a csiszolástól még félek,de azt hiszem ezek után már túlélem.
Mindenkinek köszönöm a biztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!