Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit fog csinálni?

Mit fog csinálni?

Figyelt kérdés

Ma kértem időpontot a fogorvoshoz konzultációra,hogy nézze meg mit lehet csinálni a fogammal.

Azonban most attól rettegek,hogy neki áll leszedni a fogkövem,csak úgy magától,hogy engem meg sem kérdez.

Nagyon rettegek a fogorvostól,szerintek elkezd majd barkácsolni a számban,vagy csak megnézi és elmondja mit lehet vele csinálni?

Az engedélyem nélkül úgye nem csinál semmit?

Vagy ha mégis akarna szólhatok neki,hogy ne csinálja?

2012. nov. 22. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kezdene el "barkácsolni" a szádban anélkül, hogy megkérdezen, amúgy a fogkő eltávolítás nem olcsó mulatság, márcsak azért megkérdezne...
2012. nov. 22. 12:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm aki ehhez a dokihoz jár,első alkalommal már húzni akarta ki a fogát,szívta fel az érzéstelenítőt,és akkor mondta a dokinak,hogy ezt még meg kell beszélni a családdal,így nem húzta ki neki,csak következő alkalommalDe kérdezte tőle a doki,hogy akkor most nem is akarja megcsináltatni,vagy mi van?Menjen ki beszélje meg a férjével,vagy jöjjön vissza.Ezért kérdeztem.
2012. nov. 22. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj de az ember azért mert a fogorvoshoz hogy az meggyógyítsa. A házi orvoshoz sem úgy mész egy megfázással hogy bocsika ne írja fel a gyógyszer, esetleg nehogy elküldjön a fül orr gégészetre majd megbeszélem otthon.

Egyébként meg ha csak azt akarod hogy csak megnézze akkor előre kell szólni hogy állapot felmérést akarsz, mondja el melyikkel mi a teendő mennyibe fog kb kerülni. De van ahol ezért is kell fizetni.

2012. nov. 22. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves Útolsó!

Ennyire hülyének ne nézz,de azért egy háziorvosi vizsgálat meg egy fogorvosi mégis csak más.

A háziorvosnál általában nem fizetek,de itt viszont kemény pénzeket.

Igen mondtam neki,hogy "CSAK" konzultációra szereték menni,amitől azt várom,hogy részletesen mondja el,mit lehet csinálni,miből áll a kezelés,és nem utolsó sorban mennyibe fog kerülni,mert bár nem tartozik senkire,de jelenleg nincs fél millám erre.Szóval sztem jogos a félelmem,hogy engedély nélkül csinál ezt-azt én meg fizessek a semmiből.

2012. nov. 22. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a gond a fogaiddal?
2012. nov. 22. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Fogínysorvadásom van,de csak elől az alsó két középső fogamról huzódott vissza az íny.
2012. nov. 22. 13:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom érdekel-e valakit,de most jöttem haza a dokitól.

Hát igen jól sejtettem,neki akart esni leszedni a fogkövemet.

Elöször nem engedtem,de aztán végül mondtam neki,hogy na jó akkor szedje le most,visszaültem a székbe ,és mondtam neki,hogy addig csinálja meg amig a székbe ülök,mert engem itt többet nem lát.:-)

A fogköleszedés ultrahangos volt,vízhütés mellett,és egyáltalán nem fájt,még csak kellemetlen sem volt.

Tényleg semmi,csak azt éreztem,hogy az ujjával nyomja le a szám.Pedig nem gyulladt volt,és rengeteg volt a fogkő.

Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy nem szedte le mindenhonnan ,csak ott ahol rengeteg volt.Akkora köveket szedett le,mint amilyeneket bányásznak:-)

Nagyon büszke vagyok magamra,és már nem félek a fogorvostól,mert sikerült kifognom egy nagyon jó dokit,aki türelmes,vicces,jópofa.

A fogínysorvadásra azt mondta,hogy az alsó 4 fogamra korona kerül,amit elöször lecsiszol,utána pedig sínezi,mert sajnos már mozog alúl a középső kettő.

Igaz a csiszolástól még félek,de azt hiszem ezek után már túlélem.

Mindenkinek köszönöm a biztatást.

2012. nov. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!