Feketék a fogaim! Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Fogat mosok rendesen, néha szódabikarbónával is és semmi.. Fogorvos azt mondta, hogy lerakódik a vas a fogamon, kevesebb teát és kávét igyak. Lepolíroztattam, szép volt, nem ittam/ettem magas vastartalmú dolgokat és mégis újra feketék.2009. aug. 15. 17:14
1/3 anonim válasza:
És a fogdoki nem mondta mit lehet ez ellen tenni? :/ Ha valakinek, akkor neki tudnia kellene... :/
2/3 A kérdező kommentje:
hát azt mondta, hogy ne egyek/igyak vastartalmú dolgokat.. ennyivel elintézett x) a másik szerint meg mossak gyakrabban fogat..napi 5X kéne?? x)
2009. aug. 15. 17:29
3/3 anonim válasza:
Három fogmosás bőven elég egy nap, de ne rögtön kajálás, meg ivás után tedd. Amúgy nekem sincs jobb ötletem, szerintem a fogorvoshoz ronts be, hogy mondjon valamit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!