Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi történt? SOS!

Mi történt? SOS!

Figyelt kérdés

Tegnap ahogy rágóztam hirtelen teljes erőmmel belenyomtam a rágót a lukas fogamba.

Belenyilalt a fájdalom.Szörnyű volt.Mint mikor valakinek érzéstelenítő nélkül beleböknek valamit a fogába teljesen.

Aztán akkora fájdalmat éreztem tegnap mint még soha.A lázam fel is ment 38.4 re,én meg össze vissza vergődtem a fájdalomtól.

Este 11kor anyuval elmentem a mukahelyére (ápolónő) hogy adjanak gyorsan nagyon erős fájdalom csillapítót.

Úgy képzeljétek el hogy 1 algopirin,és 2 demalgon után tudtam elaludni csak,úgy hogy még akkor is fájt.

Ma is fájt egy kicsit,de nem úgy mint tegnap.

Most bevettem megint egyet.

Előtte független attól hogy szuvas,nem fájt.Most meg a hülye rágó miatt nagyon.

Mi történt? Megbolygatta a fogidegeket?

Téliszünetben tudok csak fogorvoshoz menni,mert suliból nem hiányozhatok,és valószínüleg gyökérkezelni kéne az meg ugye nem csak egy napig tart.

2012. nov. 16. 16:27
 1/4 A kérdező kommentje:

amúgy borzasztóan hihetetlenül elmondhatatlanul beszari vagyok

Rühellek fogorvoshoz menni,mert eddig MINDIG fájt!!

Minden nap minimum egyszer megmosom,de sajnos ilyen szar fogakat örököltem...:S

2012. nov. 16. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne várj a téli szünetig, mert a végén még ki kell húzni a fogad, most még biztos meg lehet menteni gyökérkezeléssel, ami nem fáj, mert teljesen el fog zsibbadni az injekciótól. Délután is lehet menni fogászatra, nemcsak délelőtt.
2012. nov. 16. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:

nem annyira félek hogy mindjárt itt elkezdek sírni a gép előtt.

Sosem volt egy kellemes tapasztalatom sem.

Mindig fájt.

Húztak már,gyökérkezeltek már,tömtek is szóval minden volt.

2012. nov. 16. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:
múltkor 6!! érzéstelenítőt kaptam és mégis majd beszartam a fájdalomtól.
2012. nov. 16. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!