Van egy nagy lyuk a fogamon és ahogy rágtam a rágót belenyomtam teljes erőmmel a lyukba. Hirtelen belenyilallt a fájdalom. Mit csináljak?
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon nagyon fáj!!!!!!!!!!!!!!
Elkell mennem fogorvoshoz tudom,de most mit tegyek??
nem merek
Rettegek
Múltkor annyira fájt a fogorvosnál hogy majdnem bepisiltem.
Esküszöm rettegek
Borzasztóan félek.
De elkell mennem tudom csak nagyon nehéz rászánni magam.
nem csak...
akkor is nagyon félek
Ha lenne olyan lehetőség hogy altatásban megcsinálják akkor az úgy jó lenne.
A gyökérkezelésre még szép hogy kapok injekciót :D
Hát anélkül simán be is ájulnának az emberek akkora fájdalom
Gyakorlatilag az idegeidet (amivel érzed a fájdalmat szóval krva érzékeny dolog) tépik ki a helyéről
Ez rosszabb mint egy tömés.:S
Szerintem jövőhéten elmegyek.
Lesz ami lesz.
Valamelyik ajánlotta a Dalacin-t, ami ANTIBIOTIKUM és csak vényre kapható. Nem fájdalomcsillapító és nem is gyulladscsökkentő.
Ha feldagadt az ínyed akkor heveny gyulladás van amire NEM JÓ A PARACETAMOL HATÓANYAGÚ GYÓGYSZER mivel NINCS gyulladáscsökkentő hatása.
A gyökérkezeléstől jobban fosnak az emberek mint a vízbefojtástól. Ekkora baromságot hogy el is ájulnának az emberek... nekem épp folyamatban van egy gyökérkezelés és gyulladt is még ergo fáj, de mégis elviselem mert nem esek össze egy kis fájdalomtól. Tűrjünk egy kicsit már!
Nem mindenki bírja ennyire "jól" a fájdalmat mint te.
Van olyan hogy fájdalom küszöb.
Na ez nálad magas
Nálam viszont nem.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!