Kecskeméten jó fogorvos?
Figyelt kérdés
Egy két hete költöztem Kecskemétre, tudnátok ajánlani egy jó fogorvost? Illetve ha mgé tanulok (főiskola) akkor nekem még ingyenes az ellátás?2012. nov. 11. 15:41
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és az ínyem van begyulladva, tehát nem húzásra mennék. (Hallottam olyat, hogy csak olyat fogad, akinek húzni kell)
2012. nov. 11. 16:00
2/4 anonim válasza:
Dr Csengery Attila. Dózsa György úton a non-stop hamburgeres mellett.Nekem is Ő csinálta fogaimat és 100%.Árba nem a legolcsóbb de profi.Ha van TB-d akkor megcsinálják az SZTK-ba is ingyen,de az egyenlő a vágóhíddal.
3/4 A kérdező kommentje:
Mennyiért dolgozik?
Ínygyulladásnál igazából csak megnézi, kezdeni nem tud vele semmit, max felír valami öblögetőt, nem?
Köszönöm a segítséget!
Nála kell időpontot kérni?
2012. nov. 12. 20:19
4/4 anonim válasza:
Hy! Nem tudom aktuális -e még a problémád ,de a válaszom igen.Kell időpontot kérni tőle ha jól emlékszem kedd délután lehet bejelentkezni a 0630 9531 534 es számon.Nekem 8500 ért javított 1 fogamat.Nem olcsó mint mondottam de Kméten Ő a best off.Egyébként ha elmész hozzá az állapotfelmérés ingyenes.Elmondja a lehetöségeket és csak ezután kell döntened hogy vállalod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!