Foghúzás után normális?
Sajnos nagyon rossz fogakat örököltem. Szerdán húzták ki a jobb 6-os rágófogamat. Nem érzem gyulladtnak, de csütörtök óta napi 2-3 fájdalomcsillapítót kell bevennem, mert fáj. Húzták már rágófogat, (sajnos nem is 1-et), de egyik sem fájt ennyire. Nem volt gyulladt. A fogorvosom mondta mikor kihúzta, hogy "deformált" fog. 2 gyökere volt neki és kampós vége..De megmutatta a fogat, én úgy láttam, hogy egybe kijött az egész, ezért nem értem.
A lényeg, most húzódik össze a seb, de a nyelvemmel valami keményet érzek bent, és tükörbe nézve a fele lyuknál valami fehér akármi van. Azt hittem, hogy fog, óvatosan kanállal próbáltam kopogtatni, hogy az-e, de nem.
Gyógyszeres vattát nem kaptam.
Elmenjek holnap hozzá vissza, vagy normális ez a kemény fehér akármi is? A többi húzott fogamnál ilyenre nem emlékszem :(((
Maszek dokinál voltam, nagyon jó nevű fogdoki, világ életem hozzá jártam, arra nem sajnáltam a pénzt, tehát nem hiszem, hogy figyelmetlenség lett volna.
Nekem is volt, hogy fogdarabkák maradtak bent, s napokig tartott, míg kiforrták magukat. Mindig piszkáltam a nyelvemmel. De csak az első napokban fájt, utána már csak kellemetlen volt.
Volt, amikor bent maradt a gyökér egy darabja, nem csináltak röntgent, rátettek egy hidat. Majd mikor hidat cseréltek, látta meg az új doki, hogy alatta éveken át bent volt a fog egyik gyökere. Ki kellett vésni.
Ha jó a dokid, akkor még meg is köszöni, hogy vissza mentél, te meg megnyugszol.
Szia! Szerintem ez normális! Nekem is volt már több foghúzásom..sajnos! És én is tapasztaltam ilyeneket, de utána rendbe is jött.
Nekem kedden húzták ki a fogam, de be is gyulladt a helye! Azt úgy vettem észre, hogy bedagadt az arcom meg nagyon csúnya volt a helye! Most antibiotikumot szedek!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Akkor nem parázok rajta.. :)
Az utolsó válaszolónak pedig jobbulást, és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!