Kb 2 és fél órája húzták a bölcsességfogamat, azt mondták, hogy ne öblögessek, de akkor ez azt is jelenti, hogy nem is ihatok-ehetek?
Figyelt kérdés
Iszonyú éhes ,meg szomjas is vagyok már...:/
és elfelejtettem megkérdezni ezt a dolgot.
Köszi előre is!
2012. nov. 7. 16:52
1/4 A kérdező kommentje:
Így visszaolvasva buta kérdés volt,bocsi.Az öblögetés ,nyilván mást jelent ,mint az ivás...
2012. nov. 7. 16:57
2/4 anonim válasza:
szerintem egyél, igyál nyugodtan, csak tejtermékeket ne
3/4 anonim válasza:
ihatsz-ehetsz is csak óvatosan hogy arra az oldalra ahol húzták ne menjen sok belőle.Tehát kólát pl félredöntött fejjel nyeld le.És tejet azt ne igyál legalább 6óráig.Nekem őrlőfogamat húzták ki éd eztmondta a doki.Másnapra semmi baja nemvolt
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Akkor megpróbálkozom először is a víz ivással.:D
Egyébként összevarrni nem kellett ,szerencsére ,amit hallottam,hogy bölcs.fognál sok mindenkinek ,vagy legalább is előfordult,hogy össze kellett.Nagyon-nagyon ügyes doki húzta.
2012. nov. 7. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!