Foghúzás után mennyi idő míg összehúzódik a seb? És kb mennyi idő múlva enyhül a fájdalom?
Figyelt kérdés
2 napja húzták ki egy alsó 6os fogamat, már szépen kialakult a vérdugó, fehéres-szürkés a teteje, de mellette az ínyem fel van dagadva, ez el fog múlni vagy rendellenes? illetve az normális, ha még mindig fáj? néha nagyon erősen, máskor alig de teljesen nem múlik el.. gyógyszert nem kaptam.2012. nov. 7. 16:03
1/10 anonim válasza:
szerintem normális. Nagyon tudom ajánlani a tantum verde spray-t, amiben van egy adag helyi érzéstelenítő is. Torokfájásra és foghúzás utánra szokták ajánlani. Zsibbaszt és fertőtlenít (de tényleg nagyon zsibbaszt, olyan jó :) )
2/10 anonim válasza:
Puha sörtéjű fogkefével pucold ki és használj szájvizet..
3/10 A kérdező kommentje:
de jóó hogy mondod, eszembe sem jutott! köszönöm!
2012. nov. 7. 16:14
4/10 anonim válasza:
Nem szabad kipucolni, a vérdugó majd magától kiesik, az véd a fertőzéstől, csak körülötte mosd az ínyed óvatosan.
Ha 1-2 nap múlva is túl erős a fájdalom, akkor menj vissza az orvoshoz.
5/10 A kérdező kommentje:
nem mertem fogkefével belenyúlni, nehogy újra kelljen kaparni, csak óvatosan öblögettem eddig.
2012. nov. 7. 16:16
6/10 anonim válasza:
Nem is szabad belenyúlni, csak körülötte mosni.
7/10 A kérdező kommentje:
De ezeket tudom, továbbra is az érdekel kinek meddig tartott a gyógyulás utána.
2012. nov. 7. 16:28
8/10 anonim válasza:
Normális. Nekem szeptemberben húztak, jó ideig még fájt utána. Már arra is gyanakodtam, hogy nem a rossz fogamat húzták ki. De türelmes voltam, használtam szájvizet és hamar rendbejött.
9/10 A kérdező kommentje:
A hamar mit jelent? :D 1-2 hét?
2012. nov. 8. 09:05
10/10 anonim válasza:
Kérdező hogy rendeződött az esrted akkoriban? Visszamentél a dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!