Mit tegyek? Fáj a fogam
Figyelt kérdés
Már több rossz fogam van és nagyon szégyenlem őket..
ha nevetnék egy jót félek hogy meglátják.
a hátsó fogaimmal van csak baj. de kettővel nagyon súlyosan.
tehát bal oldali egyik hátsó fogam(lent)
teljesen el van szuvasodva.
a gyökérig szuvasodott teljesen fekete, de nem fáj.
a másik oldalon ( szintén lent ) egyik oldala teljesen tönkrement, szuvas, fekete.
és nagyon fáj ! :(
mit fog csinálni vele a fogdoki? féljek tőle?
ha húzza fájni fog? :(
szégyenlem a fogaimat muszály elmennem orvoshoz és szeretném tudni mire számítsak !
előre köszi.
2012. nov. 6. 14:45
1/5 anonim 

válasza:

Amelyiket már nem lehet megmenteni, azt kihúzza, de nem fáj, mert előtte kapsz érzéstelenítőt.
2/5 anonim 

válasza:

Légy bátor és minél előbb menj el!!! Én is így voltam, sok rossz fogam volt 3at ki is kellett húzni. Megbántam hogy ilyen sokáig halogattam! Gondolom te is! Nem kell félned a húzás nekem egy kicsit fájt, mert be volt gyulladva. Simán kilehet bírni. Nekem kb 4 órája húzták. Nekem első alkalommal csak a fogkövemet szedte le, és beutalt szájsebészetre. Jövőhéten megyek vissza hozzá gyökérkezelésre. Ne halogasd tovább, mert jobb nem lesz!
3/5 A kérdező kommentje:
rendben. :(
2012. nov. 6. 16:37
4/5 anonim 

válasza:

Húha, jó hogy el akarsz menni. Mondjuk ha hátul van nem hiszem hogy látszik. Le tudod őket fényképezni hogy mi a helyzet? Mennyi idős vagy?
5/5 anonim 

válasza:

Második vagyok. Ha kell egy kis támogatás vagy lenne még kérdésed írj nyugodtan privit. Tudom milyen helyzetben vagy, pár hete még én is így voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!